| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Boiko Опитен потребител

Регистриран на: 01 Апр 2004 Мнения: 547 Местожителство: София-Люлин 8 зад Билла 0888 491 426
|
Пуснато на: Нед Апр 02, 2006 20:32 Заглавие: Коцев, къде си ? |
|
|
Абе каквото и да говорите синята приказка вече е изчетена Сега започва червения роман
Чудя се къде ли го бях чел това
Еех, РОМАНТИКА... _________________ НБС-СЕБТ http://www.nbs-set.com/
http://tvbonel.alle.bg
Последната промяна е направена от Boiko на Нед Апр 02, 2006 20:40; мнението е било променяно общо 3 пъти |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 02, 2006 20:36 Заглавие: |
|
|
Скрил се е потопен дълбоко засегаНяма да се учудя ако няколко дена влиза като гост във форума Преди време на един мач спеше в четвъртък изравяше стари теми по форума За тази вечер незнам какво ще измисли  |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 02, 2006 20:41 Заглавие: |
|
|
Червения роман се отменя за неопределено време.Поне 2-3 хилядолетия.А дотогава-ми дотогава ще подаря на Коцев имам един SHARP в ЧЕРВЕНА пластмасова кутия да се залисва през горепосочения период от време и да го отремонтира и да си гледа на него любимия отбор.Колкот ровене съм му хвърлил и не ще и не ще-ама той ги обича Шарповете,знам си аз-ша му навие  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните!
Последната промяна е направена от Bojilov на Съб Юли 19, 2008 11:02; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 02, 2006 21:16 Заглавие: |
|
|
Мъка аааааааааааааааааааааааааа!!!!
Голяма мъка .Затова че паднахме тази вечер от мъка нито вчера съм ял нито отзавчера
От яд от утре почвам само Шарпове да приемам и правя.
От яд ще преобмисля дали да не отида още на 12 май на Рибарица.
От яд тази вечер преди мача цапнах 300грама скоросмъртница
Надявам се от яд утре да направя някой от залежалите ми телевизори че скоро ще годинясат
Ами друго не остана .САМО ЛЕВСКИ.!!!!!!!!!!  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем... 
Последната промяна е направена от коцев на Пон Апр 03, 2006 7:51; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 02, 2006 21:22 Заглавие: |
|
|
| коцев написа: | Мъка аааааааааааааааааааааааааа!!!!
Голяма мъка .Затова че паднахме тази вечер от мъка нито вчера съм ял нито отзавчера
От яд от утре почвам само Шарпове да приемам и правя.
От яд ще преобмисля дали да дойда на Рибарица.
От яд тази вечер преди мача цапнах 300грама скоросмъртница
Надявам се от яд утре да направя някой от залежалите ми телевизори че скоро ще годинясат
Ами друго не остана .САМО ЛЕВСКИ.!!!!!!!!!!  | яяяяяяя изпълзя др Коцев бе хора Той и в другата тема писа  |
|
|
 |
vladimir_ki4ev Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 02, 2006 21:24 Заглавие: |
|
|
Коцев, оправи си настроението ! А залежалите тв ще си годинясат САМО ЛЕЕЕВСКИ!!! |
|
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Нед Апр 02, 2006 23:26 Заглавие: |
|
|
Цццц еййй зема и аз като един учител по-английски дето викаше:
"Май ще се местим към другия отбор, че напоследак все се о**раме"
Бе нищо още не е сигурно, земат Левски да изгубят някой друг мач. Аз все още вярвам че няма да има суперкупа тая година...  |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 03, 2006 7:57 Заглавие: |
|
|
Славчо искаш да кажеш че чорбата ще вземе и купата и титлата и за това няма да има за суперкупата ???.
Още през декември когато ЦСКА водеше с7 точки на Левски Бате Наско каза че Левски ще е шампион тази година.Значи още тогава е било ясно че чорбата ще си разпродаде отбора и само за 5 кръга ще загуби 10 точки. С една дума всичко се е решавало задкулисно а не на зеления терен.
Друго ми направи снощи впечатление че играчите на Левски не се радваха така много както трябваше _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
showMANiak Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 03, 2006 8:11 Заглавие: |
|
|
| коцев написа: |
Друго ми направи снощи впечатление че играчите на Левски не се радваха така много както трябваше
|
Еми като ви бият винаги са се нарадвали:lol:  _________________ Може и да бъркам..... |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 03, 2006 8:29 Заглавие: |
|
|
Алооооооооооооо ! Малкия не дълбай с "длетото тънко моето сърце" защото ще отида да си взема отклонителната система от твоя телевизор дето ти я дадох!! Я викни сега само ЦСКА  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
|