| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ka6pirovski Активен потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 10, 2004 13:51 Заглавие: БЛАГОДАРНОСТИ ОТ KA6PIROVSKI TV-ТО РАБОТИ |
|
|
Благодаря на всички които даваха съвети за моето ТВ то вече работи проблема е бил в транзистор 401 и в ИС TDA2579A тя е изгоряла след като транзистора окъсява база емитер за щастие други поражения намаше искам само да ви кажа , че тези 170 волта на ТХО-то ми си бяха нормални как разбрах? ми с тримера можах най много до 140 да смъкна след като тръгна телевизора картината беше събрана от там с тримерите я оправих да е нормална трябваше да пипна и тримера на захранването . трябваше да си е на първоначалната позиция за да ми е нормална картината да знаете , че има и телевизори с по 170 волта на ТХО-то не се обиждайте казвам го за да го имате педвид някой ден ако испаднете в моята ситуация . Съветите ви бяха ценни мерси много  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 10, 2004 17:02 Заглавие: |
|
|
| Кашпировски не пълни форума с глупости защото като твоя голдстар съм направил много и ако тои работи със 170 волта на изхода на захранването аз ще си скъсам дипломата , ще си затворя сервизите и ще си направя бакалия А подобре си смени мултицета или огледаи схемата на тв (която ти беше дадена от отзивчиви колеги)дали тези 170волта не са за захранване на видеоусилвателите .Нещо съветите които даваш опират до проказката кога стана калайджия кога ти почерня г..а |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 10, 2004 18:10 Заглавие: |
|
|
Тъй, тъй Сашо  |
|
|
 |
GOSHO Опитен потребител

Регистриран на: 08 Яну 2004 Мнения: 1450 Местожителство: Варна - с.Тополи
|
Пуснато на: Съб Юли 10, 2004 20:12 Заглавие: |
|
|
Кашпировски поздравления че си успял, но или не мериш където трябва или мултицета ти е за смяна .И една препоръка вслушвай се в хората които знаят повече,аз така правя  |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 10, 2004 20:25 Заглавие: |
|
|
Браво! Беше спешно, но за 2 седмици стана. Но уредът ти може да показва повече и заради паднала батерия. Измери нещо познато например батерия 1,5V или напрежението в контакта.
Съвет: Като задаваш въпрос, го задавай за цялото устройство, а не за всеки възел отделна тема. Губи се връзката, особено като се разрастне форума и почнат да пишат повече участници. Всичките 3 твои теми можеше и трябва да са една  _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
tvservice Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 11, 2004 11:31 Заглавие: |
|
|
Браво, радвам се че си пуснал телевизора в действие, няма да коментирам повече, колегите са ти казали какво трябва да направиш за в бъдеще, послушай ги и няма да сбъркаш, те знаят какво казват , само така можеш да се научиш да ремонтираш техниката |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Юли 11, 2004 22:21 Заглавие: |
|
|
| добреде нямах намерение да ви засягам по един или друг начин!!!!! а за двете седмици господин Филипов учих за испити и на телевизора повече от 15 минутки на ден не сам му отделял заедно с това имах да инсталирам линдолси на 10 компютъра и да ги администрирам!! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Юли 12, 2004 17:40 Заглавие: |
|
|
Уважаеми господин Фишев!!!! Телевизора работи на 178,6 волта поне едни 10 пъти ги мерих , уреда ... по точен от него няма....!! кинескопа ми е 60 см. виждал сам идентични на моя самоче с 21 инчови конескопи можеби за такъв си мислите , че става въпрос ако пак невярвате готов сам да се обзаложим ще премерим заедно колко са ако искате и с десет различни уреда ................ |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 12, 2004 17:52 Заглавие: |
|
|
| За 25инчов кинескоп 178 волта са МНОГО освен твоя тв да е уникат и съм готов да споря и да доказвам защото ти не слушаш патили колеги Оставям на колегите от форума да споделят мнение на колко волта трябва да работи този апарат |
|
|
 |
GOSHO Опитен потребител

Регистриран на: 08 Яну 2004 Мнения: 1450 Местожителство: Варна - с.Тополи
|
Пуснато на: Пон Юли 12, 2004 18:55 Заглавие: |
|
|
| Ако не е тайна къде точно ги мериш тия 178В? |
|