| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
eler Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 04, 2006 21:54 Заглавие: Питане за фирма за печатни платки |
|
|
| Някой поръчвал ли е платки в пловдивската фирма "Селектра" да сподели отзиви? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
morskooko Опитен потребител

Регистриран на: 23 Окт 2005 Мнения: 257 Местожителство: Долни Дъбник
|
Пуснато на: Пон Апр 10, 2006 16:15 Заглавие: |
|
|
| За пловдивска не знам но за Шумен има такава фирма която прави платки по поръчка |
|
|
 |
guitman Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 10, 2006 19:23 Заглавие: |
|
|
Какво точно те интересува за "Селектра"? _________________ home studio |
|
|
 |
eler Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 10, 2006 20:57 Заглавие: |
|
|
| Ами качеството на платките. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Апр 10, 2006 21:48 Заглавие: |
|
|
За цената си мисля че са добри. Двуслойни платки, минимални ширини и минимални разстояниа 8 милса. Усвоили са и технологията никел-злато. Можеш да поръчваш и малки количества. В сравнение с "Микрон" ми харесват повече. Недостатък е че както повечето платкаджийнице в страната не правят електрически тест на платките и понякога има къси съединения или прекъснати писти, а ако не са калайдисани пистите а само падовете (зависи от технологията) се случва да има и прекъснати проходни ОТВОРИ. _________________ home studio
Последната промяна е направена от guitman на Вто Апр 11, 2006 21:21; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
bdz46 Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 11, 2006 10:30 Заглавие: |
|
|
Проходни изолатори?
Аз също съм поръчвал от пловдивската фирма няколко пъти. Не съм имал проблеми с прекъснати писти или къси съединения. Единствения дефект (трудно може да се нарече дефект) е, че само на една платка имаше малка изпъкналост отстрани на една от пистите, която по никакъв начин не беше проблем. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Апр 11, 2006 11:33 Заглавие: |
|
|
| Въпроса е за какви платки се търси фирма. В БГ мисля че нито една платкаджийница не е сертифицирана по УЛ и значи платките им не могат да се продават и използват в устройства за Америка и ЕС. А ако това което guitman е вярно дори и на половина май хич не си заслужава да се дават да се правят платки там |
|
|
 |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 11, 2006 12:06 Заглавие: |
|
|
| Мисля,че SPS в София са сертифицирани...... |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Апр 11, 2006 21:31 Заглавие: |
|
|
| bdz46 написа: | | Проходни изолатори? |
Поправих го!
bdz46, всичко което казвам е вярно. От години работя със Селекта, но напоследък поръчваме и в Микрон - другата пловдивска платкаджийница, но майче Селектра са малко по добри.
Селектра минаха на злато заради изискванията на европейския съюз. Поради същата причина калайдисват тези платки с тинол с много ниско съдържание на олово, но това са специални поръчки. Обикновено правят платките така както на всички ви е известно.
Ако питате за най добрата платкаджийница в българия и може би единствената която си заслужава поръчки на големи количества то това е платкаджийницата в Русе. _________________ home studio |
|
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 12, 2006 12:35 Заглавие: |
|
|
| guitman написа: | | bdz46 написа: | | Проходни изолатори? |
Поправих го!
bdz46, всичко което казвам е вярно. От години работя със Селекта, но напоследък поръчваме и в Микрон - другата пловдивска платкаджийница, но майче Селектра са малко по добри.
Селектра минаха на злато заради изискванията на европейския съюз. Поради същата причина калайдисват тези платки с тинол с много ниско съдържание на олово, но това са специални поръчки. Обикновено правят платките така както на всички ви е известно.
Ако питате за най добрата платкаджийница в българия и може би единствената която си заслужава поръчки на големи количества то това е платкаджийницата в Русе. |
Като говорим за платки къде от София може да си купя Железен трихлорид и трансферна хартия за лазерен принтер ? |
|
|
 |
|