| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
velo Гост
|
Пуснато на: Съб Апр 08, 2006 19:56 Заглавие: Програмиране на NVM3060 |
|
|
моля Ви колеги помогнете голям проблем с NVM3060.Ако някои може
да ми каже да каже как се програмира това нещо с какьв софтер и хардер ще сьм адски задалжен.Една AIWA 1402 е сьс скапана памет
имам оригинална а не мога да програмирам другата.Влязох в lancos.com там има хардера на NVM3060 ама нешто не става.Софта
които ползам е PONYPROG иICprog.
Направо луднах.Моля Ви ако някои се е борил с тая памет да ми даде савет.Благодаря преварително |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 08, 2006 20:03 Заглавие: Re: моля Ви колеги помогнете голям проблем с NVM3060 |
|
|
| velo написа: | | Влязох в lancos.com там има хардера на NVM3060 ама нешто не става.Софта които ползам е PONYPROG |
С това със сигурност става и не би трябвало да има проблеми. |
|
|
 |
bamze Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 08, 2006 20:13 Заглавие: |
|
|
| Подай външно захранване .По схема в повечето случай го дават да се рани от компа. |
|
|
 |
velo Гост
|
Пуснато на: Съб Апр 08, 2006 20:30 Заглавие: otnosno nvm3060 |
|
|
| bamze написа: | Подай външно захранване .По схема в повечето сл
учай го дават да се рани от компа. | С вьншно захранване сьм я захранил |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 08, 2006 20:37 Заглавие: |
|
|
velo, понито с тази памет работи без проблеми (ако няма грешки в хардуера и софта съответства на OS с която си).
По-добре опиши какъв точно е проблема. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Съб Апр 08, 2006 20:46 Заглавие: |
|
|
| RC написа: | velo, понито с тази памет работи без проблеми (ако няма грешки в хардуера и софта съответства на OS с която си).
По-добре опиши какъв точно е проблема. | хардера изтеглих от
lancos.com . АЗ сум с пону . пробвах с 95 и XP. хардера го оглеждам 2
дни.С бьншно захр. сьм. Искам да програмирам на една скапана aiwa
паметта
ако имаш gsm и ако е удобно да звунна напиши ми го. пла4е ми се |
|
|
 |
bamze Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 08, 2006 21:05 Заглавие: |
|
|
| Ако направиш читава регистрация или се пробваш в ICQ, досега да работи айвичката и да си допиваме за хубавата работа |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 08, 2006 21:30 Заглавие: |
|
|
| bamze написа: | | Ако направиш читава регистрация или се пробваш в ICQ, досега да работи айвичката и да си допиваме за хубавата работа |
Госта е много зает и няма време да се регистрира. Той е тук само докато му решим проблема и изчезва........... до следващия му проблем  |
|
|
 |
velo Гост
|
Пуснато на: Съб Апр 08, 2006 22:04 Заглавие: колеги нож сум в форума и нета ми прекусва |
|
|
| Tokio написа: | | bamze написа: | | Ако направиш читава регистрация или се пробваш в ICQ, досега да работи айвичката и да си допиваме за хубавата работа |
Госта е много зает и няма време да се регистрира. Той е тук само докато му решим проблема и изчезва........... до следващия му проблем  | колеги нож сум в форума и нета ми прекусва
а и не ми е яасно как се работи с форума не сум тук докато ми решите проблема ще се радвам и аз ако мога да помогна на някои |
|
|
 |
Ангел Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 09, 2006 23:57 Заглавие: |
|
|
А защо не пишеш по-грамотно?Не си ли поглеждаш написаното преди да го публикуваш?И как точно искаш да ти помогнем,да ти ремонтираме програматора?
По въпроса-аз съм с Пони от няколко години,и без проблем чета и програмирам nvm3060.Със сигурност бъркаш някъде.24-ки програмираш ли,или само при nvm3060 не става.Опитай се да разбереш къде ти е проблема-в приставката,или в програматора.
Успех!  _________________ "Сега всеки ден,всеки час навсякъде има матриял..." |
|
|
 |
|