| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ikonoma Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 30, 2006 21:45 Заглавие: Библиотеки за Протел |
|
|
Здравейте колеги!
Аз съм студент от ТУ-Габрово и сега разработваме книжка за Protel DXP 2004.Имаме проблем с библиотеките на елементите.Библиотека Miscellaneous Devices.IntLib е най-близка по съдържание на елементите до това,което ни е нужно.Но има един проблем-например транзисторите PNP и NPN излизат без външния кръг,което не отговаря на българските стандарти.Имаме библиотека ALSCH.lib от Protel 99 със всички нужни елементи,която обаче неще да работи с DXP 2004.
Как може да се справим с този проблем?Има ли начин да пуснем старата ALSCH.lib?Можем ли да намерим някъде в Интернет нужната ни библиотека? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
wire Активен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 30, 2006 23:35 Заглавие: |
|
|
Аз съм с DXP 2002 и нямам проблеми с библиотеките от Protel 99. Би трябвало да няма проблеми и с DXP 2004 поради причината че всяка по-нова версия я правят да може да ползва неща направени с по-старите. Ако все пак не е съвместима пробвайте с функцията Import. _________________ Не поправяй нещо което работи дори и когато няма причини да работи. |
|
|
 |
ikonoma Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 31, 2006 12:42 Заглавие: |
|
|
| Къде мога да я намеря тази функция? |
|
|
 |
wire Активен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 31, 2006 20:31 Заглавие: |
|
|
Моя грешка това го има в Protel 99. А DXP 2004 го инсталирах и библиотеката си се отваря нормално както и при 99, и това си е нормално защото и те са си го написали, че може да се ползват старите библиотеки. Явно нещо не правите както трябва. _________________ Не поправяй нещо което работи дори и когато няма причини да работи. |
|
|
 |
costadinoff Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 15, 2006 21:52 Заглавие: Re: Библиотеки за Протел |
|
|
| ikonoma написа: | Здравейте колеги!
Аз съм студент от ТУ-Габрово и сега разработваме книжка за Protel DXP 2004.Имаме проблем с библиотеките на елементите.Библиотека Miscellaneous Devices.IntLib е най-близка по съдържание на елементите до това,което ни е нужно.Но има един проблем-например транзисторите PNP и NPN излизат без външния кръг,което не отговаря на българските стандарти.Имаме библиотека ALSCH.lib от Protel 99 със всички нужни елементи,която обаче неще да работи с DXP 2004.
Как може да се справим с този проблем?Има ли начин да пуснем старата ALSCH.lib?Можем ли да намерим някъде в Интернет нужната ни библиотека? |
Това разработваме книжка за Protel DXP 2004ме заинтригува.Мога ли да разгледам това което сте сътворили ? Само да не е като опита на инж.В.Димитрова от ТУ Варна да обяснява как се работи с Protel 99SE,който е меко казано провал.Желая Ви успех и напишете във форума кога ще е готова книжката. _________________ Нещата никога не са такива каквито изглеждат, и понякога виждаме това което ни се иска . |
|
|
 |
|