| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Ergon Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 25, 2005 3:34 Заглавие: Търся дъмп за Ford2003 |
|
|
Търся дъмп за Ford2003 и калкулатор.
При въведен грешен код има ли начин да се разблокира( освен номера с изчакването) |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пон Апр 25, 2005 21:16 Заглавие: |
|
|
значи за да разбереш кода на това радио трябва да четеш еепрома.там има няколко байта които не могат да се трият и пишат.като се прочете еепрома точно потази информация може да се сметне и кода с калкулатор.става и по сериен номер с калкулатор което е още по лесно.така че няма готов дъмп за този модел-той си е уникален за всеки модел.ако можеш да ми пратиш твоя ще ти го сметна _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
Ergon Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 26, 2005 23:42 Заглавие: |
|
|
| Благодаря,намерих някои калкулатори и описание за 77007+програма за четене на тази памет, но какво се прави когато касетофона е блокиран с вкаран грешен код? Как да се въведе пресметнатия код когато аз немога да въвеждам нищо от бутоните? |
|
|
 |
aysun_a Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 27, 2005 13:06 Заглавие: |
|
|
| Ergon написа: | | Благодаря,намерих някои калкулатори и описание за 77007+програма за четене на тази памет, но какво се прави когато касетофона е блокиран с вкаран грешен код? Как да се въведе пресметнатия код когато аз немога да въвеждам нищо от бутоните? | Пробвай така остави го включен известно време/ |
|
|
 |
|