| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
aboutadmn Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 15, 2006 19:10 Заглавие: Търся човек или фирма да изработва електронни схеми |
|
|
Търся човек или фирма, да изработи електронни схеми по зададена схема в единичен брой.Ако някой знае такава фирма, ще съм му благодарен.А, ако има желаещи, които изпълняват такива поръчки,
да пишат под темата, ще им пратя имейл, айсикю или джиесем, да се разберем, каквото им е удобно. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 15, 2006 19:24 Заглавие: Re: Търся човек или фирма да изработва електронни схеми |
|
|
| aboutadmn написа: | | ....да изработи електронни схеми по зададена схема в единичен брой.. |
Уточни на първо време какво точно разбираш от това което си написал, че имам чувството, че не си съвсем наясно. |
|
|
 |
aboutadmn Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 15, 2006 19:35 Заглавие: |
|
|
| Искам изработка на печатна платка с монтаж на елементите с тест за правилното и функциониране по зададена схема. |
|
|
 |
costadinoff Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 15, 2006 20:24 Заглавие: |
|
|
| aboutadmn написа: | | Искам изработка на печатна платка с монтаж на елементите с тест за правилното и функциониране по зададена схема. |
Обади ми се и да говорим за бизнес:
0899 606045
ICQ 160851598 _________________ Нещата никога не са такива каквито изглеждат, и понякога виждаме това което ни се иска . |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 15, 2006 20:54 Заглавие: |
|
|
| aboutadmn написа: | | Искам изработка на печатна платка с монтаж на елементите с тест за правилното и функциониране по зададена схема. |
Аааа така няма кой да се навие ...
Ти даваш схемата. Аз правя платката, поръчвам, лепя и тя не тръгва. Е кой е виновен??? Може да се говори за схема + прототип и след като съм видял, че работи, ти разработвам платки, поръчвам ти ги, осигурявам ти лепенето и т.н. _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
|
 |
Ichko Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 15, 2006 23:10 Заглавие: |
|
|
Готов съм да поговорим по въпроса по ICQ след 20ч. _________________ Интелектът на Земята е константа, а населението непрекъснато расте! |
|
|
 |
ALCOMAS Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 16, 2006 14:33 Заглавие: |
|
|
Да го обсъдим 0899809726
[email protected] |
|
|
 |
Петров Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 17, 2006 13:36 Заглавие: Re: Търся човек или фирма да изработва електронни схеми |
|
|
| RC написа: | | aboutadmn написа: | | ....да изработи електронни схеми по зададена схема в единичен брой.. |
Уточни на първо време какво точно разбираш от това което си написал, че имам чувството, че не си съвсем наясно. |
Колегата "RC" е прав.
Ако опишеш по точно и правилно изискванията си ще получиш повече а може би и по добри предложения. |
|
|
 |
|