| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
fikret Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 17, 2006 17:18 Заглавие: Как да включа втори комп. |
|
|
| Абонат съм на кабелен интернет и го получавам през модем.Когато включа двата компютъра през суич,този кото досега е работил продължава да работи,другия не.Когато сложа втора LAN-карта на работещия компютър,на другия получавам интернет, но за да работя на единия трябва да работи и другия.От доставчика ми казаха че абоната се инициализирал по MAC-адреса на LAN-картата,и нямало възможност за втори MAC-адрес.Има ли възможност да се смени MAC-адреса на LAN-картата,или някаква друга възможност двата компютъра да работят назависимо един от друг. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 17, 2006 18:35 Заглавие: |
|
|
| Колега,наи лесно би станало ако си вземете един рутер и му сложите мак адреса на видео картата и след него включите двата компътъра.Има малки рутери които не са много скъпи-40-50 л.в.По написания по горе от вас начин според мене няма да стане защото в мрежата два еднакви мак адреса не може да има. |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 17, 2006 19:12 Заглавие: |
|
|
Това е моята система/на картинката/ и съм доволен, независимо че цената на второто устройство е околу 120лв. Има и Wireless-G 2.4GHz
който не го ползвам винаги , но е удобно ако някой си върви с таково устройство и му е нужно в момента да му прехвърля нещо. |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
|
|
 |
|