| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
dido Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 17, 2006 9:33 Заглавие: Камери за видеонаблюдение |
|
|
| Привет на всички, искам да изградя система за видеонаблюдение (6 камерки + квадратиращо устройство, или комп със подходящото оборудване). Понеже не съм много наясно търся документация за камери, платки и т.н. Ще се радвам ако ме насочите към марка, фирма доставчик на такова оборудване(по възможност във Варна). |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
burzaka Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 17, 2006 11:01 Заглавие: |
|
|
dido,
може да се обърнеш за професионална помощ към един от модераторите - YAN
или погледни тук:
http://www.andi-bg.com |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 17, 2006 11:02 Заглавие: |
|
|
И аз търся такова нещо, но да е с wireless камери и естествено софта да е на аванта (четем краден). _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
|
 |
vili Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 17, 2006 20:55 Заглавие: |
|
|
| в един магазин в Шумен имаше комплкт безжична камера+приемник на цена около 90лв.Китайски са и според продавача работното им разстояние е до 100м. 0886 319 484 -за тези които се интересуват. |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 18, 2006 7:39 Заглавие: |
|
|
Значи явно трябва по-сериозно обяснение по темата, защото и в други форуми не се получи максимална яснота какво точно ми трябва. Продават се камери които са с вграден WiFi. Работят на 802.11b. Има и по-бързи. Това е комуникационен протокол за безжични мрежи. Всяка камера е все едно устройство към което може да се свързваш по TCP/IP. Е трябва ми софтуер който да изпълнява охранително дейност на базата на такива камери. Аз ще си им сложа по едно соларно панелче и едно акумулаторче и ще си ги нацвъкам из района. _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
|
 |
|