| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
emilm Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 18, 2006 23:25 Заглавие: Избор на принтер |
|
|
| Здравейте!Изправен съм пред тази дилема от няколко дни защото стария ми принтер Епсон С62 се оказа в окаяно състояние след няколко месечен престой!Опитах да го възстановя но не излезе нищо свястно,затова реших да събера малко информация,преди да купя нов.Какво е вашето мнение,и какъв принтер би ми свършил работа?Кажете своето мнение за това което ползвате! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
F_Dra Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 18, 2006 23:27 Заглавие: |
|
|
За да ти помогне някой напиши:
- какво ще печаташ
- колко ще печаташ (на ден/месец) _________________ When you have to kill a man, it costs nothing to be polite - Winston Churchill |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 19, 2006 17:59 Заглавие: |
|
|
А бе само KIOSERA не купувай-жена ми работи с такъв в кабинета си,само проблеми и създава,а аз трябва да ходя след него  _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
emilm Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 19, 2006 22:09 Заглавие: |
|
|
| Ами по около 10-на страници на ден най- вече текст,но ми се налага да печатам от време на време изображения които държа да са със не идеално но прилично качество! |
|
|
 |
rudi_bb2000 Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 25, 2006 9:46 Заглавие: принтер |
|
|
| купи си SAMSUNG 1610 здрави са и после комсуматива ти е много ефтин, а е и с 2 години гаранция ако искаш обади се на тел 851 08 18 колешките могат да ти дадат повече информация |
|
|
 |
|