| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
gogo Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 25, 2006 12:45 Заглавие: радар-детектор |
|
|
Не ми харесва идеята когато ме спрат полицаи да ми искат пари и да ми прилагат изтъркани номера от сорта на тези че видиш ли аз съм бил сам на пътя и нямало как да са засекли скоростта на друга кола при положение че аз си спазвам ограничението!Правят си устата да им бутнеш пари и когато откажеш започват да се заяждат за щяло и нещяло.Молбата ми към вас е да споделите схема на радар детектор (не антирадар)която да е горе долу сполучлива. _________________ Няма човек който да не зависи от електрониката |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
biso Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 25, 2006 13:12 Заглавие: Re: радар-детектор |
|
|
Наскоро си купих Радар-детектор от един магезин за джаджи в Пловдив,той е Руско производство лови радарите от 5км и повече, същевременно не ги смущава -важно.
Струва 29лв. SAVER g-213  _________________ Когато мъдрецът сочи звездите, глупака гледа пръста му |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 25, 2006 14:19 Заглавие: |
|
|
| Къде се намира този магазин? |
|
|
 |
biso Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 25, 2006 14:40 Заглавие: |
|
|
на бул"Източен" от северната страна на прдсаеителството на ORIFLAME
(до гробищата) магазина е за селскостопански мотокултиватори. _________________ Когато мъдрецът сочи звездите, глупака гледа пръста му |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 25, 2006 15:30 Заглавие: |
|
|
| Аха, жена ми е дистрибутор на Орифлейм и се сещам къде е магазина, благодаря! |
|
|
 |
G_ANEV Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 25, 2006 17:34 Заглавие: радар |
|
|
| Аз също карам със такъв и съм много доволен . Ако има магазин на м комплект виж там . |
|
|
 |
gogo Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 25, 2006 18:38 Заглавие: |
|
|
Остава аз да потърся такъв из Бургас щом сте доволни от него _________________ Няма човек който да не зависи от електрониката |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 25, 2006 19:44 Заглавие: |
|
|
А има ли обхват за ЛАЗАР този детектор?
Сега за ЛАЗАР-Спира катаджията един и му вика:"Превиши скоростта,ще те глобявам".Човекът гледа-няма радар,няма нищо!"И как разбра,че съм превишил скоростта?Нямаш радар!"Ченгето отговаря:"С ЛАЗАР!""Какъв Лазар бе?Ти луд ли си?"Ченгето вика"Лазаре?"От отсрещното дърво се подава друго ченге."Лазаре,как мина тоя бе?" Лазар отговаря"ФЮТ!!!"(много бързо).Първия пак пита"А как трябваше да мине?"Лазар:"Ф--ю--ю--ю--ю--т"(доста по- бавно).
Та това е.И сега извън майтапа-колко бандови са тези детектори?Аз на времето имах руски трибандов,грозен като смъртта,ама наистина от няколко километра се обаждаше.Пенсионирах го,когато въведоха лазерните радари-"БАРИЕР 3 М" мисля че бяха.Бяхме в командировка,служебната ЛАДА я караше един колега и малко след Търново го изплющяха ченгетата.2-3 дни по-рано на същото място бяха забили шофйора на шефа и той ни беше казал за тези нови тогава радари.Като тръгна към катаджийсктата кола колегата,казах му да види какъв е радара,защото детекторът изобщо не се обади.Той питал полицая радарът им от най-новите ли е,а ченгето му казало"Не зная дали е от най-новите,ама го получихме вчера и излязохме да го пробваме.Досега нито един като тебе не сме изпуснали!".Естествено,след това детекторчето го продадох на половин цена. _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
biso Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 25, 2006 20:32 Заглавие: |
|
|
Този хваща честотата на която работи КАТ-със сигурност.
Колкото до ЛАЗАР тази приказка я разправям много отдавна,
а за ЛАЗЕРНИЯ РАДАР чувам за първи път (малко научна фантастика), може пък ченгетата да ни пържат когато ни засичат, сигурно за това доста ме сърби оная работа когато карам бързо !?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!  _________________ Когато мъдрецът сочи звездите, глупака гледа пръста му |
|
|
 |
G_ANEV Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 25, 2006 22:44 Заглавие: радар |
|
|
| Ползвам го от 5 години и до сега не ме е подвел |
|