|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Radko Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 22, 2005 7:33 Заглавие: Проблеми с Siemens C62 |
|
|
Здравейте, моля за информация по такъв един проблем с това нещастно творение на Сименс. Не разбирам много от мобилни апарати и затова се надявам на съвети от знаещи.
Телефонът при стартиране с карта на М-тел отначало подава звуковия сигнал за стартиране, след това дава някакви съобщения за грешки, след това изписва "няма обслужване", и толкоз. Не работят и аудио сигналите. При стартиране с карта на Глобул - пак така - сигнал за старт, някакво съобщение за грешки, но си изписва BG GLOBUL, може да набира и да бъде набиран, само че не звъни, има само вибрация и никакви аудиозвуци. Проблемът се появи 2 седмици след изтичане на гаранцията без да е изпускан или мокрен. Носих го на сервиз - казват, че трябва да се смени цялата платка, което е икономически неизгодно.
Питането ми е: Проблемът софтуерен ли е или хардуерен, и изобщо има ли някаква надежда за този апарат да се оправи? _________________ skype: radko56 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Joniks-serviz Опитен потребител

Регистриран на: 10 Сеп 2004 Мнения: 352 Местожителство: България-Пловдив
|
Пуснато на: Сря Юни 22, 2005 13:01 Заглавие: |
|
|
Да то това е най лесно да се смени платката и готово а колко струва тя и за колко време ще издържи ??? От тези телефони никой хубаво не е видял!! Това което мога да кажа е ,че е нужно първо да се флашне телефона !  _________________ РЕМОНТ НА ТЕЛЕВИЗОРИ,LCD,PLASMA,АУДИО И ВИДЕО,ЛАПТОПИ- ТОТАЛЕН РЕМОНТ,ИГРАЛНИ КОНЗОЛИ- X-BOX,PS3, BGA-REBALLING,КОМПЮТРИ И ПЕРИФЕРИЯ,LCD МОНИТОРИ,GSM,ДИГИТАЛНИ ФОТОАПАРАТИ,ВИДЕОКАМЕРИ,МИКРОВЪЛНОВИ ПЕЧКИ, КЛИМАТИЦИ, ЗАРЕЖДАНЕ НА АВТОКЛИМАТИЦИ. |
|
|
 |
cdi Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 22, 2005 13:14 Заглавие: |
|
|
Надежда има ама първо трябва да се флашне и след това ако има проблем да се търси каде е. Телефона е само по надпис Siemens а всъщност си е чис SonyEricsson  |
|
|
 |
Radko Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 22, 2005 17:51 Заглавие: |
|
|
Благодаря за отговорите и извинете за невежеството, но как става флашването? _________________ skype: radko56 |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Юни 22, 2005 18:26 Заглавие: |
|
|
Бeз да подценявам способностите Ви , но мисля ,че ще Ви е трудно защото трябва да имате кабел ,програма за флашване необходимия софт според самата версия и т.н .Моето мнение е да го занесете там където е гаран.сервиз и ги помолете да не Ви сменят платката а да му направят фул флаш! И им кажете , че ако смятат платката за резервна част , както сте описали то кажете им че ние търсим такива резрвни части  _________________ РЕМОНТ НА ТЕЛЕВИЗОРИ,LCD,PLASMA,АУДИО И ВИДЕО,ЛАПТОПИ- ТОТАЛЕН РЕМОНТ,ИГРАЛНИ КОНЗОЛИ- X-BOX,PS3, BGA-REBALLING,КОМПЮТРИ И ПЕРИФЕРИЯ,LCD МОНИТОРИ,GSM,ДИГИТАЛНИ ФОТОАПАРАТИ,ВИДЕОКАМЕРИ,МИКРОВЪЛНОВИ ПЕЧКИ, КЛИМАТИЦИ, ЗАРЕЖДАНЕ НА АВТОКЛИМАТИЦИ. |
|
|
 |
Radko Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 22, 2005 19:03 Заглавие: |
|
|
| Joniks-serviz написа: | Бeз да подценявам способностите Ви , но мисля ,че ще Ви е трудно защото трябва да имате кабел ,програма за флашване необходимия софт според самата версия и т.н .Моето мнение е да го занесете там където е гаран.сервиз и ги помолете да не Ви сменят платката а да му направят фул флаш! И им кажете , че ако смятат платката за резервна част , както сте описали то кажете им че ние търсим такива резрвни части  |
Значи не се чувствам с подценени възможности, защото ги нямам. Гаранционният сервиз отказва да го приеме под предлог, че се занимават само с гаранционни апарати. Освен това връзката с тях става само чрез продавача и той отказва да му даде координатите за личен контакт.
Аз имам молба към някой от вас, който е от София, и би се наел да го пробва, нека ми пише или да ми се обади - чрез съобщение, postreply, по мейл, ICQ, или както и да е...
Блоагодаря ви и бъдете здрави!  _________________ skype: radko56 |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Юни 23, 2005 8:59 Заглавие: |
|
|
За съжаление не съм от София иначе с удоволствие бих Ви помогнал  _________________ РЕМОНТ НА ТЕЛЕВИЗОРИ,LCD,PLASMA,АУДИО И ВИДЕО,ЛАПТОПИ- ТОТАЛЕН РЕМОНТ,ИГРАЛНИ КОНЗОЛИ- X-BOX,PS3, BGA-REBALLING,КОМПЮТРИ И ПЕРИФЕРИЯ,LCD МОНИТОРИ,GSM,ДИГИТАЛНИ ФОТОАПАРАТИ,ВИДЕОКАМЕРИ,МИКРОВЪЛНОВИ ПЕЧКИ, КЛИМАТИЦИ, ЗАРЕЖДАНЕ НА АВТОКЛИМАТИЦИ. |
|
|
 |
Radko Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 23, 2005 9:54 Заглавие: |
|
|
Благодаря ви, Joniks-serviz и cdi за информацията, която ми дадохте.
Поздрави от мен и успехи! _________________ skype: radko56 |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|