| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
nihilista Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 19, 2007 21:11 Заглавие: Въпрос относно стерео жакове и общият им извод (маса) ? |
|
|
Имам питане и ако може съвет. Забелязал съм, че малките стерео жакове (мъжките) при включване към компютър примерно, или към някакъв МП3 плейър към усилвател се губи масата ( общия край) и може би всеки е слушал музика от левия и десния канал без маса, та знае какво става. Този ефект се получава почти при всички закупени стерео жакове от магазина, но не и от фабричните жакове на слушалки. По принцип всички малки ,мъжки жакове са стандартни, но уви има някаква разлика. Накой сблъсквал ли се е с подобен проблем? Пробвал съм всякакви жакове и от различни източници на музика ( радио,уредби,компютри.мп3 -та и дискмени) някаде има маса, другаде не  _________________ Всичко е ток и жици !!! Skype: daviddarian |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Milen_haskovo Опитен потребител

Регистриран на: 11 Фев 2005 Мнения: 1404 Местожителство: София/Хасково
|
Пуснато на: Вто Мар 20, 2007 1:02 Заглавие: |
|
|
Запоявай ги по-бързо, че ако нагрееш повечето се стапят и се разхлабват. _________________ Както си работеше и спря... |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 20, 2007 8:08 Заглавие: |
|
|
Проблема им е ча са последно КИТАЙСКО или незнам какво качество  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
kd 503 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 20, 2007 14:04 Заглавие: |
|
|
Малко ми се губи въпроса ти ,но схванах за какво говориш , това че са няколко модификаци 3,5 стеро жаковете е верно , но в твоя случай по скоро женската букса има вина
Има едни много разпространени метални 3,5 стерео жакове по 30 стотинки (май) никога не са ми изневерявали  _________________ Усилването на електрически сигнали е основен процес в радиоелектрониката!
i love massive ridiculous bass
Atlanta Georgia U.S.A. the real hip-hop ! |
|
|
 |
ELEMENTAL Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 20, 2007 20:11 Заглавие: |
|
|
Аз пък имах проблем с точно тези жакчета по 30 ст. дето са.От 6 жакчета и на шесте единият канал окъсяваше към маса.Еми какво да се очаква от китайски жакчета
? _________________
 |
|
|
 |
yani kokas Опитен потребител

Регистриран на: 14 Юни 2006 Мнения: 326 Местожителство: Дупница/София/
|
Пуснато на: Вто Мар 20, 2007 21:17 Заглавие: |
|
|
Не знам ама досега са ми правили проблеми:Чинчове ,стерео жакове,BNC конектори ,букси за кабелна телевизия,всевъзможни не екранирани кабели и всекакви такива китайски работи.За това си правя кабелите сам и побългарявам почти всичко, освен с поялника и клещи си трябват ,особено за чинчовете ги избягвам тези пласмасовите ,почти винаги си слагам метални и с тях що годе е добре,но никога повече не си купувам готов чинч или някакъв друг кабел.Явно парите са решаващи за качеството едни обикновени no-name чинчове струват 1.5-2лв. докато едни чинчове HAMA струват около 12лева и май пак не се знае дали не са правени от фалшификатор и боядисани с жълто метално покритие за което добронамерените търговци твърдят че са позлатени.  _________________ Всеки щепсел контакта да си знае ,да се пази
да не се зарази и ако клемите зацапа,
некой друг да тока да изцака... |
|
|
 |
Milen_haskovo Опитен потребител

Регистриран на: 11 Фев 2005 Мнения: 1404 Местожителство: София/Хасково
|
Пуснато на: Вто Мар 20, 2007 23:32 Заглавие: |
|
|
В компютърните магазини се срещат качествени чинчове ако за това става дума, за 5 лева 8 метра с дебел кабел, също като едно време Само че пак цената си е соленичка... _________________ Както си работеше и спря... |
|
|
 |
|