| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Вто Апр 25, 2006 12:35 Заглавие: Авто сд jvc |
|
|
Здравейте, наскоро открих този форум и виждам че тук пишат доста компетентни хора. Та по този повод исках да ви помоля за малко помощ, тъй като не разбирам нищо от електроника. Значи имам едно сд за колата jvc, модела е s737r. Половината копчета на панела обаче не му работят, дадох го на един познат, който горе-долу разбира от тия неща и каза че чипа в панела е за смяна. Но на него не пише нищо и той каза че трудно ще го открием така. Ако някой може да ми помогне да разбера какъв е този чип ще съм много благодарен тъй като в интернет не мога да открия нищо...  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
nankov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 25, 2006 13:22 Заглавие: |
|
|
Провери бутоните дали работят и мнимателно виж за спукани спойки.
Въпреки всичко това е за сервиз. _________________ Има 101 причини да се гордея че съм Българин |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Апр 25, 2006 13:36 Заглавие: |
|
|
| nankov написа: | Провери бутоните дали работят и мнимателно виж за спукани спойки.
Въпреки всичко това е за сервиз. |
както казах нищо не разбирам от електроника, за това съм го дал при познат който разбира. а бутоните работят след като загрее панела, не знам как става тая работа...  |
|
|
 |
kostadin iantchev Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 25, 2006 19:25 Заглавие: |
|
|
Има спукана пътечка във веригата на бутоните. Поне напиши от къде си, някой колега ще ти помогне. _________________ Отдел за борба с "бъговете" по електрониката. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Сря Апр 26, 2006 12:34 Заглавие: |
|
|
| от София съм |
|