| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Николай Диев Гост
|
Пуснато на: Пон Апр 24, 2006 13:31 Заглавие: проблем с С65 |
|
|
| телефона е сименс с65.не е мой,но доколкото знам е бил намокрен.не е нагряван за да изсъхне.не може да включи.като се включи на зарядното на клемите на батериятя има 2v.въпросът ми е може ли да се оправи,или е за боклука ? предварително благодаря ако някои отговори. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Pepi Petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 25, 2006 5:59 Заглавие: |
|
|
| Пьрво трябва да демонтираш всичко от шасито да го оставиш да престои 24 часа в спреи от този дето е за смазване на болтове,след това вадиш шасито изеждаш го внимателно миеш с четка и терпентин подсушаваш с топьл вьздух вьзбуждаш батерията и опитваш да стартираш телефона.Ако не трьгне виж на зареждане ще реагира ли,трябва да огледаш и клавиатурата за окиси.И накрая трябва да се вьрже на компютьр. |
|
|
 |
Николай Диев Гост
|
Пуснато на: Чет Апр 27, 2006 17:14 Заглавие: c 65 |
|
|
| благодаря за отговора, но това е но това е правено. |
|
|
 |
guitman Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 27, 2006 18:03 Заглавие: |
|
|
Ако имаш свястен микроскоп му погледни захранващите писти, сигурно са се стопили. Така стана със стария ми C65. _________________ home studio |
|
|
 |
Ivailosp Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 04, 2006 17:11 Заглавие: |
|
|
Pepi Petrov не говори глупости - процедурата за почистване на намокрен телефон е една: или да се измие платката или да се сложи във ваничка, но не се използва "спреи от този дето е за смазване на болтове". а за микроскопа - хаха в ремонта на телефони и това се използвало - може
а иначе такъв телефон трябва да се види платката в какво състояние - не може да се каже какво му има - може да са много неща
Модерирано от RC
Ivailosp, добре дошъл във форума, но не е лошо да понамалиш темпото и раздаваните квалификации, моля.
Има и теми които са поприключили и не е нужно да ги повдигаш отново! Ако имаш някакъв безценен съвет - отправи го на лични към евентуалния заинтересован (ако все още е такъв), вместо да пишеш неща от сорта:
| Ivailosp написа: | | прати ми PM |
|
|
|
 |
|