|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
tvservice Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 08, 2004 15:50 Заглавие: тв toshiba 21G5XRT не включва и примигва светодиода |
|
|
Здравейте колеги, донесоха ми за ремонт тв toshiba 21G5XRT , не знам кое шаси е, има два надписа на платката: R8700, и друг PB 8751. При включване от стендбай не сработва , светодиода светва зелено и започва да примигва в червено, имам 115 в за тхо, но явно го няма +12в. На шасито са следните елементи: проц. M37222M6-088sp, видео TB 1226BN, кадрова AN5277, захранването е с STR-Z4202A и HIC1015. успях да открия в нета някаква блок схена на този HIC , който е и комутатор на захр. но за съжаление всички надписи са с йероглифи, само стойностите на напреженията са с цифри. мисля че именно този HIC 1015 е дефектирал. Ако някой се е сблъскавл стакъв проблем, или има някаква документация, моля нека я сподели _________________ Няма да умрем от глад докато има техника  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
tvservice Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 09, 2004 12:50 Заглавие: |
|
|
Колеги, наистина се оказа проблема в този HIC1015, беше дефектирал ключа за 12в. закривам темата _________________ Няма да умрем от глад докато има техника  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|