|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Добри Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 29, 2006 12:04 Заглавие: TV LG CF21D30 проблем с пускането. |
|
|
При пускане от захранващия ключ тръгва за 1 сек. и спира. Проверих за късо съединение във вторичната страна, кондензаторите в първичната и вторичната страна. Опитах захранването и на лампа но пак не потегли. За сега не съм си намерил схема, така че очаквам съвети и помощ за схема дъмп и т.н. Имам съмнение в ТХО но искам да изчистя всички възможности преди това. Състава на телевизора е:
STKS5707, LG8734-04B, 24C04, TDA8362B, TDA8425 и т.н. _________________ Дайте ми акъл и информация, пари не ви искам. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 29, 2006 12:16 Заглавие: |
|
|
| C824 смени ли го? |
|
|
 |
Добри Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 29, 2006 12:41 Заглавие: |
|
|
Благодаря на mitachi за този удар право в десетката. Единствения кондензатор който не съм сменил, защото не съм го видял така хубаво маскиран насред радиатора на STK-то. Ще се радвам да бъда и аз полезен с такива точни съвети. Лека и спорна работа на всички. _________________ Дайте ми акъл и информация, пари не ви искам. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|