| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
sevdanco Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 25, 2006 8:47 Заглавие: nokia 6630 софтуер? |
|
|
Пичове как се се инсталират краковете на игрите в телефона?Казаха ми че се използва и откъде да се изтегли FEExploer?
От къде може да се намери нов софт за телефона.Слагането му само
с дата кабел ли може да става? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
getzata Опитен потребител

|
|
|
 |
dtmf Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 30, 2006 14:57 Заглавие: |
|
|
| A da имаш някаква програма за изчисляване на съпротивления и кондензатори по цветния код? Имам една писана на джава но е на испански и не е удобна. Търся нещо на джава понеже на смартфона му нямам доверие |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Апр 30, 2006 23:17 Заглавие: |
|
|
| dtmf написа: | | A da имаш някаква програма за изчисляване на съпротивления и кондензатори по цветния код? Имам една писана на джава но е на испански и не е удобна. Търся нещо на джава понеже на смартфона му нямам доверие |
aз не съм срещал такава. Ще можеш ли да ми е пратиш тази на джава дето е , мисля че ще ми върши работа. _________________ Всичко е ток и жици... |
|
|
 |
dtmf Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 01, 2006 1:04 Заглавие: |
|
|
| getzata написа: | | dtmf написа: | | A da имаш някаква програма за изчисляване на съпротивления и кондензатори по цветния код? Имам една писана на джава но е на испански и не е удобна. Търся нещо на джава понеже на смартфона му нямам доверие |
aз не съм срещал такава. Ще можеш ли да ми е пратиш тази на джава дето е , мисля че ще ми върши работа. |
пратих |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Май 01, 2006 17:52 Заглавие: |
|
|
| dtmf написа: | | getzata написа: | | dtmf написа: | | A da имаш някаква програма за изчисляване на съпротивления и кондензатори по цветния код? Имам една писана на джава но е на испански и не е удобна. Търся нещо на джава понеже на смартфона му нямам доверие |
aз не съм срещал такава. Ще можеш ли да ми е пратиш тази на джава дето е , мисля че ще ми върши работа. |
пратих |
Мерси , наистина е много гадно на тоя език Дано в скоро време се намери поне на англййски. _________________ Всичко е ток и жици... |
|
|
 |
|