| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 30, 2006 11:13 Заглавие: Samsung CW-5012X стартира с тъмен екран без звук |
|
|
Шасито е P-64SH1, процесор - SIM 107, памет - 93С46
При всяко изключваме от мрежата се пуска с намалени яркост и контраст на 0, звук също на 0.Клиента твърди че още като нов си е бил така. Вярно ли е или да търся памет и дъмп? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 30, 2006 11:17 Заглавие: |
|
|
Скоро имаше подобна тема/пробвайте с рърсаяката/Там се оправи със смяна на паметта/не записа/ _________________ Димитър |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 30, 2006 19:31 Заглавие: |
|
|
Жоро под капачката отпред има бутон стандарт най вляво горния ред. Според мен са така направени тези телевизори.При всяко изключване от тока така тръгват и след натискане на този бутон се възтановява картината _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
yugo Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 30, 2006 19:59 Заглавие: |
|
|
| Трябва да подмените паметта с нова!Не е необходим дъмп,всичко си идва след вдигане на регулировките и настройване на програмите. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Апр 30, 2006 20:18 Заглавие: |
|
|
| Коцев, този бутон го знам, така е, оправят се, но наистина не мисля че това е правилно, при всяко изключване от мрежата да се натиска стандарт, утре ще купя нова памет. |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 30, 2006 20:28 Заглавие: |
|
|
Пробвай и ако стане черпенето е от мен. Аз тоя номер го правих преди година две и не стана та клиента ме светна че още с купуването си е така .Дано ти пък успееш може аз да съм сбъркал нещо  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Апр 30, 2006 21:58 Заглавие: |
|
|
Абе и моя клиент твърди така, и един приятел има подобен Самсунг и той така казва, но Дима и Юго пък твърдят че се оправяло със смяна на 93С46, утре ще пробвам и ще почерпиш на Рибарица какъвто и да е резултата  |
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
|
|
 |
tvpetrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 01, 2006 10:38 Заглавие: |
|
|
| Да ,така е.Аз пуснах тази тема наскоро и проблема се решава със замяна на паметта.Също като Коцев си мислех,че така е нормално,но явно не е.Клиентката беше възрастна дама,на която ми беше трудно да обясня,колко копчета трябва да натисне след като си вземе телевизора от ремонт и го подкара наново като си иде и затова потърсих съвет.Иначе при тоя модел,това е много често срещано явление и си мислех че има някакъв алгоритъм на запомняне на нивата,но явно си е частично увреждане на паметта. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Май 01, 2006 11:04 Заглавие: |
|
|
| tvpetrov написа: | | ..... проблема се решава със замяна на паметта......... |
С празна памет ли тръгва или иска наливане на дъмп? |
|
|
 |
|