| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Нед Апр 30, 2006 17:27 Заглавие: tda |
|
|
| съжалявам че пак ще пиша глупости,но се чудя.Имам еди траф 2х24в и като га варжа кам един грец 400в10а ми вади 44в???обаче без кондензатори 4700микро на 63в.та се чудя ако сложа 6 в захранването дали ще падне на 33-35в.а трафа е 5а дали ще изгърми едно тда 7294 с него? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
plamen petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 30, 2006 17:33 Заглавие: Re: tda |
|
|
| Anonymous написа: | | съжалявам че пак ще пиша глупости |
Ама ти наистина пишеш големи глупости .Пробвай ще видиш ,после пиши какво е станало . _________________ Директна връзка Skype-plamenpetrov8281 |
|
|
 |
IGBT Опитен потребител

Регистриран на: 30 Мар 2005 Мнения: 373 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Нед Апр 30, 2006 17:35 Заглавие: |
|
|
Няма да гърми а ще гръмне поради причината че ако захраниш тоя чип с 50V,а това е абсолютният максимум-отпиши го!Щом е 44 волта нефилтрирано то с кондензаторите ще стане над 50 във всички случай. При 2*24 трябва във двата края да имаш 48 а не 44 и като му забиеш 5 Ампера става над 200 вата което си е предостатъчно за тоя калпав чип! _________________ 98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиaт!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Апр 30, 2006 17:40 Заглавие: ? |
|
|
| е добри това от греца ли е.какъв трябва да е? |
|
|
 |
plamen petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 30, 2006 17:44 Заглавие: Re: ? |
|
|
| Anonymous написа: | | е добри това от греца ли е.какъв трябва да е? |
Абе човек редактирай си веднъж поста ,че ми писна от неграмотници. _________________ Директна връзка Skype-plamenpetrov8281 |
|
|
 |
IGBT Опитен потребител

Регистриран на: 30 Мар 2005 Мнения: 373 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Нед Апр 30, 2006 18:03 Заглавие: Re: ? |
|
|
| Anonymous написа: | | е добри това от греца ли е.какъв трябва да е? | Така:
1.Не е от греца просто тоя траф не става за тоя чип-много му е волтажа на трафа!
2.Ако си по-навътре с токовете можеш да си пренавиеш трафа на около 2*20 волта
3.Ако пък много ти се иска да си свириш с тоя чип си купи траф или поръчай да ти навият!
4.Тъй като ти гледам въпросите ми се струва че поне ще разбереш какво има в TDA-то.Успех _________________ 98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиaт!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си. |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 30, 2006 21:52 Заглавие: |
|
|
И защо да гърми чипа при това захранване?Без товар може и да дава толкова по някаква случайност,която не мога да си обясня,но като се закачи крайното стъпало дори на празен ход няма да вдигне повече от 35 V.Защо забравяте,че захранването на схемата е двуполярно,а явно колегата мери цялото напрежение.Аз си мисля,че не само няма да гръмне чипа,ами и ще страда от недохранване  _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 30, 2006 22:24 Заглавие: |
|
|
| Ами сложи му товар 1А пък тогава мери иначе с мултицет с входно съпротивление 10-20мо е нормално да ти покаже такова напрежение. |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 01, 2006 8:27 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Имам еди траф 2х24в и като га варжа кам един грец 400в10а ми вади 44в??? |
Нещо не са ти в ред уредите или трафа не е 2х24В ,премери отново и пак пиши. /ама премери и променливото от трафа и дай изправеното напрежение спрямо средата-2Х=волта/ |
|
|
 |
Гост
|
|
|
 |
|