| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Fender_str Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 04, 2006 17:47 Заглавие: Philips 14cn2001/10B помощ |
|
|
Здравейте имам този телевизор но той няма нито video вход нито scart нямам схема, а и да имах познанията ми в областа на TV-техниката са малки. Интересува ме къде мога да подам видео сигнал от двд-то.
Благодаря предварително! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 04, 2006 18:02 Заглавие: |
|
|
| Можете да го подадете на антения вход като преди това го прекарате през RF конвертор/записващовидео,или друг конвертотор/ Другия вариант е в сервиз да му монтират линеен вход,но в сервиз,защото намесата от ваша страна ще бъде фатална за т.в. то |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 04, 2006 18:08 Заглавие: |
|
|
Aко телевизора не е разделен галванично от мрежата не е добра идея да се правят входове..... _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 04, 2006 18:15 Заглавие: |
|
|
| Сега се сетих че в eShop.bg са внесли широка гама от безжични устройства за тази цел.Не го пиша за реклама а за улеснение на човека. |
|
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 04, 2006 19:12 Заглавие: |
|
|
| дай емеил бе готин |
|
|
 |
Fender_str Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 04, 2006 19:35 Заглавие: |
|
|
| pepi_voinishki1957 написа: | | Можете да го подадете на антения вход като преди това го прекарате през RF конвертор/записващовидео,или друг конвертотор/ Другия вариант е в сервиз да му монтират линеен вход,но в сервиз,защото намесата от ваша страна ще бъде фатална за т.в. то |
A зашо си мислите така? В горния пост пост написах, че не съм се занимавал с тв техника а не изобщо просто сферата в която съм се специализирал е High-end аудио техниката. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 04, 2006 19:47 Заглавие: |
|
|
| Fender_str написа: | | A зашо си мислите така? В горния пост пост написах, че не съм се занимавал с тв техника а не изобщо просто сферата в която съм се специализирал е High-end аудио техниката. |
Защото ще стане по-бързо и по-безболезнено. А си написал и това:
| Цитат: | | а и да имах познанията ми в областа на TV-техниката са малки | Но ако целта ти е сам да си го направиш (доброто или лошото), то:
-намери схема на телевизора или дай линк към такава.
-ако не намериш - отвори го и виж с какво е направен ("основните" схеми). Задължително захранването, видеото и/или "синхроптоцесора".
-напиши ги и вероятно ще се намери някакво решение на въпроса (не, че вече не беше посочено най-безболезното)
След като няма никакъв друг "излаз" към външния свят (освен антенния вход) то това може да означава, че захранването му не е галванично разделено, което си е проблем. И в този случай (ако е така) за да се вкара AV по ниска честота не е проста задача. |
|
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 04, 2006 20:04 Заглавие: |
|
|
а бе "ФЕНДЕР" казах ти да напишеш емеил да ти изпратя схема и даташета на ТДА-то,и от там ако малко си във нещата ще се справиш.
Модерирано от RC
zapad, има публикуван e-mail адрес и той виси под всяко негово съобщение. Ако не го виждаш - проблема е друг.
Адреса е: "damian_kostadinov#mail.bg" като вместо това #, стои каквото трябва.
Действай щом знаеш как. |
|
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 04, 2006 20:49 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | Модерирано от RC
zapad, има публикуван e-mail адрес и той виси под всяко негово съобщение. Ако не го виждаш - проблема е друг.
Адреса е: "damian_kostadinov#mail.bg" като вместо това #, стои каквото трябва.
Действай щом знаеш как. |
извинявам се но наистина аз не виждам емеил,незнам къде е проблема |
|
|
 |
danco Опитен потребител

Регистриран на: 13 Ное 2004 Мнения: 985 Местожителство: Бяла Слатина
|
Пуснато на: Чет Май 04, 2006 21:04 Заглавие: |
|
|