Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Помогнете,pls

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Ангел
Гост

МнениеПуснато на: Пон Авг 23, 2004 21:34    Заглавие: Помогнете,pls Отговорете с цитат

кои клетки да променя,за да получа bg/dk на ORION TV 3789 F SL,TV 2004 SL Crying or Very sad благодаря предварително!!!
Върнете се в началото
bamze
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Вто Авг 24, 2004 5:57    Заглавие: Отговорете с цитат

Дай инфо за интегралите и шасито?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
dima
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Добрич

МнениеПуснато на: Вто Авг 24, 2004 6:37    Заглавие: Отговорете с цитат

Това което желаете мисля,че е невъзможно,досега не знам някой да е направил звука и на двете системи.Ако желаете ще Ви изпратя входа в сервиз и записките си.
Ангел
Гост

МнениеПуснато на: Сря Авг 25, 2004 0:15    Заглавие: Допълнение... Отговорете с цитат

Един руснак ми написа:
"ORION 3785 ПРОЦ. 195C3PAB OECF001A STV 2246 Вход в сервис одновременным нажатием (громкость-) наТВ на передней панели и кнопки на пульте. 1 - заводские настройки 6 - доступ к опциям 7 – сброс PIN кода 8 – инициализация чистой EEPROM 9 – геометрия , настройки . выбор ENTER ПАСТАВИЛ STV 2248C и в опциях UNIT 2A – F8 пошел СЕКАМ По звуку UNIT 1D 41 – появляется звук 6,5 : 44 – 5,5 вместе работать не хотят UNIT 07 вкл/выкл PIN код FF /00 UNIT 08 HELPLINE FF/00 UNIT 09 2F появляется NICAM AUTO OFF но не работает UNIT 1D 41 – появляется звук 6,5 44 - 5,5 UNIT 2A – F8 SEKAM ",
и това е точно така!
А ето какво ми написа Българин:
"Влизането в сервизен режим трябва да е както обикновено за повечето ORIONи :V- на местния пулт едновременно с "6" от дистанционното.Следва(първо разбира се запиши настоящата памет) промяната: INIT09 - 2F ; INIT0A -F3.В менюто за настройка трябва да се появи BG/DK.Tрябва да смениш и тунера с някакъв подходящ ,например KS-H-142EA на SELTEKA.Tова е .Би трябвало да стане.
УСПЕХ "
и в това няма почти нищо вярно!!!
Но както и да е! Питам дали някой знае как да стане BG/DK?
Върнете се в началото
dima
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Добрич

МнениеПуснато на: Сря Авг 25, 2004 5:47    Заглавие: Отговорете с цитат

Продължавам да съм на мнение,че програнно не може,само с платка.
Ангел
Гост

МнениеПуснато на: Сря Авг 25, 2004 12:10    Заглавие: Не става! Отговорете с цитат

на STV 2246 не виждам къде да включа платка звук!
Някакви идеи?
(имам описанието на STV 2246 ) Question
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети