Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Лине Ин на авторадио

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Коща
Гост

МнениеПуснато на: Пет Ное 05, 2004 0:48    Заглавие: Лине Ин на авторадио Отговорете с цитат

Хора, здравейте!
напоследък имам следния сериозен проблем - имам едно авторадио - Блаупункт Хамбург SQR 48 което искам да го свържа към външно устройство (мп3 плеър). Проблема е че това - радиокасетофон няма AUX или Line In. Как да изкарам изход, който да жмукна в мп3 плеъра.
С други думи как да ползвам усилвателя на радиото за да си ползвам колоните на колата за да слушам мп3ки .. ??
Върнете се в началото
kostadin iantchev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Съб Ное 06, 2004 17:18    Заглавие: Отговорете с цитат

Намираш къде е предусилвателя за главите там трябва да има 2 кондензатота около 4,7 мф отпояваш краищата който отиват към предусилвателя и от разпоения край си изваждаш ширмован кабел на вънка и си готов
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Данаилов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Нед Ное 07, 2004 15:21    Заглавие: Отговорете с цитат

Това само радио ли е или радио с касетофон,защото продават адаптери/касета с два кабела/ .Пъхаш касетата в касетофона а кабелите към MP3 и слушаш музика.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Sachiba
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: гр.София

МнениеПуснато на: Съб Ное 13, 2004 1:30    Заглавие: Отговорете с цитат

Приятел аз имах същия проблем щтото на ориганалния
автокасетофон "Пежо" който имам нямаше също вход. Първо си купих от тия китайсите касетки от 10лв. с кабелче, обаче вадеха страшно гаден звук препоръчвам ти да не се набутваш излишно. След това намерих един човек който се съгласи да ми изведе кабели разбирасе срещу 30лв. и сега е супер звука. Ако се интересуваш ще ти дам сервиза в който работи, иначе във всички останали които ходих ме гонеха и ми казват, че никой няма да се занимава с такива глупости.
kostadin iantchev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Съб Ное 13, 2004 18:11    Заглавие: Отговорете с цитат

Ако си от София. Ще ти дам адрес и ще го направим.
Коща
Гост

МнениеПуснато на: Сря Ное 17, 2004 0:34    Заглавие: лет'с ду ит Отговорете с цитат

от софия съм ..
някви пари ше ми искаш ли?
туй ми е емайла [email protected]
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети