| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Коща Гост
|
Пуснато на: Пет Ное 05, 2004 0:48 Заглавие: Лине Ин на авторадио |
|
|
Хора, здравейте!
напоследък имам следния сериозен проблем - имам едно авторадио - Блаупункт Хамбург SQR 48 което искам да го свържа към външно устройство (мп3 плеър). Проблема е че това - радиокасетофон няма AUX или Line In. Как да изкарам изход, който да жмукна в мп3 плеъра.
С други думи как да ползвам усилвателя на радиото за да си ползвам колоните на колата за да слушам мп3ки .. ?? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
kostadin iantchev Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 06, 2004 17:18 Заглавие: |
|
|
| Намираш къде е предусилвателя за главите там трябва да има 2 кондензатота около 4,7 мф отпояваш краищата който отиват към предусилвателя и от разпоения край си изваждаш ширмован кабел на вънка и си готов |
|
|
 |
Данаилов Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 07, 2004 15:21 Заглавие: |
|
|
| Това само радио ли е или радио с касетофон,защото продават адаптери/касета с два кабела/ .Пъхаш касетата в касетофона а кабелите към MP3 и слушаш музика. |
|
|
 |
Sachiba Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 13, 2004 1:30 Заглавие: |
|
|
Приятел аз имах същия проблем щтото на ориганалния
автокасетофон "Пежо" който имам нямаше също вход. Първо си купих от тия китайсите касетки от 10лв. с кабелче, обаче вадеха страшно гаден звук препоръчвам ти да не се набутваш излишно. След това намерих един човек който се съгласи да ми изведе кабели разбирасе срещу 30лв. и сега е супер звука. Ако се интересуваш ще ти дам сервиза в който работи, иначе във всички останали които ходих ме гонеха и ми казват, че никой няма да се занимава с такива глупости. _________________ "S T R E E T G L O W " |
|
|
 |
kostadin iantchev Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 13, 2004 18:11 Заглавие: |
|
|
Ако си от София. Ще ти дам адрес и ще го направим. _________________ Отдел за борба с "бъговете" по електрониката. |
|
|
 |
Коща Гост
|
Пуснато на: Сря Ное 17, 2004 0:34 Заглавие: лет'с ду ит |
|
|
от софия съм ..
някви пари ше ми искаш ли?
туй ми е емайла [email protected] |