| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
bugi_man Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Май 07, 2006 14:26 Заглавие: RC Генератор с изходен усилвател на мощност <Курс.работа& |
|
|
Извинявам се че пускам 2-ра такава тема,видях че вече е пост-вана друга такава от друг юзър, но така и не получх необходимата информация и бих писал в другата тема но тя е вече заключена Ще се радвам ако можете да ми помогнете.. значи стойностите ми са:
Форма на Uo-sin , f=1200 Hz , Uo=7V , RL=100 R , CL=100 pF , E=15 V:
Съдържание на обяснителната записка:
1.Увод ( от учебника ще си го напиша )
2.Обзор на схеми и общи сведения на генераторите
3.Избор на блокова и принципна схема на генераторите
4.Електрически изчисления и изобор на стандартни стоиности на градивните елементи
5.Спецификация на електронните елементи
6.Списък на използваната литература
7.Съдържание на курсовия проект
(Всичко това трябва да ми излезе от 15 до 30 страници) Знам тук ще кажете честито на печелившите хаха Но се надявам поне малко да ми дадете едно рамо,защото никаде в учебниците не мога да се ориентирам какво точно трябва да пиша, за това ако някой от вас има малко свободно време и желание да ми помогне ще съм му много благодарен! Мерси предварително  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 07, 2006 14:53 Заглавие: |
|
|
Bugi влез в www.dir.bg там се разтърси в ЕЛЕКТРОНИКА и ще намериш типови схеми колкото си щеш.А вече изчисленията са от теб.Ако разбираш малко и руски www.mafia.ru сайта топ100--електроника.Никой няма да ти направи дипломната работа ей така за сините очи.  |
|
|
 |
bugi_man Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Май 08, 2006 19:57 Заглавие: |
|
|
| old4 написа: | Bugi влез в www.dir.bg там се разтърси в ЕЛЕКТРОНИКА и ще намериш типови схеми колкото си щеш.А вече изчисленията са от теб.Ако разбираш малко и руски www.mafia.ru сайта топ100--електроника.Никой няма да ти направи дипломната работа ей така за сините очи.  |
Мерси много пич ще проверя  |
|
|
 |
tropper Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 08, 2006 20:00 Заглавие: |
|
|
Потърси схема с мост на Вин - лесна е и често използвана за синуси, изчисли я за 1200Хц и малко напрежение на изхода - примерно 2-3 волта, след това слагаш един усилвател и си готов.
П.С. нали знаеш, че за един курсов проект е адски важно да "облечеш" схемата в разсъждения и изчисления. След като направиш принципна схема не пляскай с ръце че си готов.
Успех  _________________ Тодор Симеонов.
Захранващи решения за LAN мрежи. |
|
|
 |
bugi_man Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Май 14, 2006 13:23 Заглавие: |
|
|
Thanks много  |
|