|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Hacko_RS Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 13, 2004 13:24 Заглавие: Какви говорители ми трябват за звук 5.1? |
|
|
Взех си наскоро дъно което поддържа звук 5.1 - аналогово, през Line in, Line Out и Mic. Но не ми ясно какви говорители трябва да използвам за left/right и left-rear/right-rear. Пищялки ли да бъдат само или да бъдат пищялки със среди? За subwoofer-a - ясно.
Също така искам да попитам какви стъпала да използвам за тия канали (left/right и left-rear/right-rear) - по принцип сега усилвателя ми е със 70W стъпало което ще сложа на subwoofer-a, но има ли смисъл да слагам 70W за тези канали при условие че не трябват кой знае какви мощности за тях? Колко ще е достатъчно? _________________ Когато целия свят ти стане крив, помисли си дали причината не е в теб. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Гост Гост
|
Пуснато на: Пон Авг 16, 2004 12:46 Заглавие: |
|
|
| Хора, давайте идеи. |
|
|
 |
друг гост Гост
|
Пуснато на: Пон Авг 16, 2004 13:08 Заглавие: |
|
|
| Винаги е по-добре да има и средни честоти. Ако баса ти е 70 W, за останалите е достатъчно по 20-30 W. Изобщо, поразходи се из фирмите правещи такива устройства и ще си отговориш сам. |
|
|
 |
joro101 Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 17, 2004 21:38 Заглавие: |
|
|
dobre e da se pokrie celiqt 4estoten obxvat mo6nosta na syraundite moje
da ne e mnogo visoka primerno 10 vata na kanal. ima govotiteli s 6iroka 4estotna lenta ptimerno ot 80hz do 16000hz te sa osobenno podxodq6ti za celta. kato se otrejat niskite 4estoti na tykyv govoritel do okolo 300hz s kondenzator, koito moje da e elektroliten no nepolqren primerno okolo 50mF mo6tonosta im se povi6ava zna4itelno |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|