|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
californieca Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 22, 2006 21:53 Заглавие: процесор-множител |
|
|
Колеги искам да попитам за следната ситуация,имам Duron 1.4Ghz,множителя му е 10.5!.
Като по огледах и се пресетих 4е мога да му отклуча множителя,ама не ,или поне аз не правия това нещо правилно.На мост L3 се дава комбинацията за отклучване,и аз реших да го пробвам на 12.5 ама не става.Драснах добре и внимателно мос4ета,за контакт,ама не става,3-4 пати трия молив4ето и пак слагам....
Каде може да е проблема,благодара ви редварително  _________________ Всичко е в тока  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
After_Dark Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 23, 2006 8:14 Заглавие: |
|
|
ами честно казано зависи къф точно ти е дюрона - аз на моя дюрон@600 мандахерца му окъсих Л1 - 4 броя мостове и едва тогава стана но си бачка нестабилно
http://overclockers.ru/ - тук за инфо - разбират хората  |
|
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Нед Апр 23, 2006 21:52 Заглавие: Re: процесор-множител |
|
|
| californieca написа: | Колеги искам да попитам за следната ситуация,имам Duron 1.4Ghz,множителя му е 10.5!.
Като по огледах и се пресетих 4е мога да му отклуча множителя,ама не ,или поне аз не правия това нещо правилно.На мост L3 се дава комбинацията за отклучване,и аз реших да го пробвам на 12.5 ама не става.Драснах добре и внимателно мос4ета,за контакт,ама не става,3-4 пати трия молив4ето и пак слагам....
Каде може да е проблема,благодара ви редварително  |
Със припой не става ли , може би зарди молива нестава  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Апр 24, 2006 13:26 Заглавие: Re: процесор-множител |
|
|
| slav4o.com написа: | | californieca написа: | Колеги искам да попитам за следната ситуация,имам Duron 1.4Ghz,множителя му е 10.5!.
човече ти знаешли колко деликатно е това нещо,аз с лупичка гледах да не драсна на друго място ама пак не става,пробвах с тези автоматичките моливчета 0.5мм писец,ама нещо сигорно молива,знам ли и аз,иначе като гледам всичко е ,ОК  _________________ Всичко е в тока  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Апр 24, 2006 13:28 Заглавие: Re: процесор-множител |
|
|
| slav4o.com написа: | | californieca написа: | Колеги искам да попитам за следната ситуация,имам Duron 1.4Ghz,множителя му е 10.5!.
даите съветче  _________________ Всичко е в тока  |
|
|
 |
After_Dark Опитен потребител

|
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Съб Апр 29, 2006 11:42 Заглавие: |
|
|
от последните Duron-ни е,зелените които са 1.4,1.6,1.8GHz |
|
|
 |
sheki Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 29, 2006 14:29 Заглавие: |
|
|
там където е прекъснато мостчето няма ли по дълбока резка която трябва да се изолира първо и след това да се драска с молив ? имаше един такъв момент но вече съм забравил _________________ http://mikrotik-bg.net/ |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Май 01, 2006 17:29 Заглавие: |
|
|
с молив не е гаранция с електропроводим лак става
но парво трябва да се запални резката
аз лично сам го правил с поялника
естествено не с поялник за олуци |
|
|
 |
Milen_haskovo Опитен потребител

Регистриран на: 11 Фев 2005 Мнения: 1404 Местожителство: София/Хасково
|
Пуснато на: Вто Май 16, 2006 18:51 Заглавие: |
|
|
А преди да драснеш с молива мина ли ги със ситна шкурка? Те са лакирани, може и за това да не действа молива  _________________ Както си работеше и спря... |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|