| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ruster Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 29, 2006 13:21 Заглавие: samsung slim fit или слим shit? |
|
|
здравейте ,
дълго преглеждах форума приятели ,но не открих пост за самсунг слим фит .
Преди няколко седмици "стрялях в тъмното " и купих от техномаркет
самсунг cw-29z306vb + home cinema samsung ht -twp32, обаче за съжаление маи застрелях сам себе си .
Телевизора има дизайн това е добре ,но картината трепти а се води
100 хз ,освен това се чува за мен един странен шум(като тънък писък) от телевизора,който поне другите два телевизора които са ми под ръка (sony-ta) не издават.
Трептенето е направо непоносимо на av/s-video при статична картина ,на логото на двд-то примерно.Връзката е video out към video in на телевизора.Има възможност и за връзка чрез скартове, но не и чрез компонентни изходи поради липса на такива на самия телевизор което пък не дава възможност да се използва функцията прогресив скан която двд-то предлага.
Ако може да изкагете и вашите мнения ,ще разбера дали това е характерно за тая марка или просто трябва да ьодя в сервиза им.Може ли да е някакво смущение от коллоните или уаиърлеса на съраунда??
благодаря |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mtzakov Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 30, 2006 14:34 Заглавие: |
|
|
| Като си пускаш ДВД или компа на телевизора извади кабела от кабелната. Или имаш проблем с някой от кабелите |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Нед Апр 30, 2006 14:56 Заглавие: |
|
|
Този телевизор е пародия на 100 херца-не съм видял един да работи като запоказатели на 100 херцова картина.А и качеството на кинескопите като сходимост е отвтратително  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
nqma zna4enie Гост
|
Пуснато на: Нед Май 14, 2006 16:58 Заглавие: набутвация си е |
|
|
Това за мен е най лошият телевизор на SAMSUNG (slim) !!!!!!
Кинескопите са много зле. В сервиза ги дъним до дупка и едва се продават - резправии с клиентите . |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Сря Май 17, 2006 8:37 Заглавие: |
|
|
и аз стрелях на тъмно и се застрелях
но с CW-29z408PQ
опредлено е шумен, когато е тихо в стаята и звука е сравнително намален се чува как работи
предполагам от кинескопа
предишният ми телевизор пак е Самсунг и също се чува но само ако звука е спрян, което е ок
но новия е доста шумен опредлено звука трябва да е усилен нормално за да не се чува как бачка...
От сервиза казват е принципно е така...
в магазина е достатъчно шумно за да не ти направи впечатление...
други с подобни наблюдения? |
|
|
 |
|