|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 26, 2006 19:42 Заглавие: Цифров фотоапарат Sony DSC-P52 Зъбчатка |
|
|
Здравейте,
Преди няколко дни ми дадоха един цифров фотоапарат Sony DSC-P52.
При който проблема бе че не може да отвори до край предпазителя. Отворих го и установих, че има едно двигателче с редуктор, но след като го разгледах видях на тази страна, която управлява механизма за отваряне и затваряне има счупено едно зъбче на тази зъбчатка и не може да отвори до края или да затвори .. Зависимост къде застане това зъбче .. Та питането ми е къде може да намеря такава зъбчатка или цял механизъм с моторчето заедно с редуктора за този модел или да ме посъветвате къде да го занеса да му я сменят и на каква цена ..
Благодаря ! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 03, 2006 22:54 Заглавие: Като гледам само аз ще си пиша .. :) |
|
|
Намерих такава част за фотоапарата в ПАН сервиз и тя струва 90лв
Мисля, че ще е по-добре да си стой така засега докато някъде другаде не излезне нещо на по прилична цена ..
за едно моторче плюс някакъв редуктор 90лв Не ми се струва добре ..
Че той целия фотоапарат не струва повече от 150лв ...
Но какво да се прави .... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|