| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
неразбиращ Гост
|
Пуснато на: Чет Май 18, 2006 16:48 Заглавие: 12 волта (от акумолатор) да станат 220 |
|
|
здравеите хора. Значи на това нещо му викали трансфертер. Вкъщи имам 2 колони по 100 вата с усилвател в контакта ръгнат , но искам да ги вкарам в колата, но понеже са 8 ома не мога да си намеря усилвател за колата, та сметнах 4е един трансфертер би решил проблема. аз поразпитах и разбрах че си имало такива устройства направо в магазините ама май стрували 80 лв. дайте ми съвет какво да правя, да им пълня ли джоба на тея от магазина или направата му излиза по евтина. и според вас за колко дни може да се сглоби такова нещо? пък има и друго, моят усилвател принципно платката му черпи 30 волта? дайте ми съвет защото аз не разбирам много  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 18, 2006 18:30 Заглавие: |
|
|
| А дали има смисъл от цялата тази работа? Дали няма да е по-добре и по-евтино човека да си купи автомобилен усилвател? |
|
|
 |
неразбиращ Гост
|
Пуснато на: Чет Май 18, 2006 18:32 Заглавие: |
|
|
| а какви пари ще излезе направата на този трансфертер за 220 волта? аз съм от русе и туй нещо ще ми трябва за вториник най-късно и ако има някой който му се прави да каже цена и може да му платя на човека и на финала бири4ка да пийваме |
|
|
 |
неразбиращ Гост
|
Пуснато на: Чет Май 18, 2006 18:35 Заглавие: |
|
|
смисълът е, че нямам пари а пък тези колони ще стоят в колата 1 ден само, а после ще си имам направо контакт в колата  |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 18, 2006 19:59 Заглавие: |
|
|
| Ясно, трябва ти за абитуриентски бал, потърси тогава един UPS назаем и си готов. |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
kd 503 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 18, 2006 22:04 Заглавие: |
|
|
Ех ако ставаше с юпиес щях да задръстя колата с юпиеси и колони поне моя APC Smart ups 420 :200 ватов като усиля съвсем малко (на 1/4 60 ватов тванзисторен усилвател за 8 ома +/- 55волта ) изключва юпиеса на баса и то винаги иначе храни съвсем спокойно компютър пентиум 2 + монитор 15" .И незная дали няма да се опече трафа на усилвателя ,защото бръмчи подозрително от правоъгълните импулси.Поне с по ефтините юпиеси е така (предполагам). _________________ Усилването на електрически сигнали е основен процес в радиоелектрониката!
i love massive ridiculous bass
Atlanta Georgia U.S.A. the real hip-hop ! |
|
|
 |
неразбиращ Гост
|
Пуснато на: Чет Май 18, 2006 22:37 Заглавие: |
|
|
значи да за бала ми трябва а пък кът са 8 ома нищо не им пречи да са в колата, но не познавам приятел с усилвател 8 ома. а за юпс сички са качени за сървари и незнам дали някой ше ми го даде. а пък и kd 503 щом вика, че бръмчи подозрително бе за едно напиване какво са прави чак. аз изпратих един мой приятел дет са занимава с ел. техника да прегледа за тея трансфертери и утре ще ви оповестя квото съм научил пък у ладичката ще ръгна и 1 туба  |
|
|
 |
|