| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Radko Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 20, 2006 16:10 Заглавие: Зъбни сектори за видео AKAI VS23EDI |
|
|
Здравейте!
Може ли някой да ми каже дали мога да намеря някъде в София зъбни сектори за изважзането на видеокасетата на видео AKAI VS23EDI
 _________________ skype: radko56 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 20, 2006 17:12 Заглавие: |
|
|
| Не съм сигурен ,да не те отчайвам ,ама вече два пъти се налага сам да си ги оправям. Ако някой знае да са се появили нека пише ,бих си взел и аз ,че ми писна да навивам пружинки. Иначе ако пуснеш една търсачка ще прочетеш за моя метод. Успех! |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 20, 2006 21:14 Заглавие: |
|
|
| ELP написа: | | Не съм сигурен ,да не те отчайвам ,ама вече два пъти се налага сам да си ги оправям. Ако някой знае да са се появили нека пише ,бих си взел и аз ,че ми писна да навивам пружинки. Иначе ако пуснеш една търсачка ще прочетеш за моя метод. Успех! |
И аз съм измислил начин за рециклиране. На мястото на счупения чоп слагам болтче 2,5 мм и става бетон. |
|
|
 |
tropper Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 20, 2006 23:29 Заглавие: |
|
|
имаше един магазин на Солунска, м/у Витошка и Ботев... оттам съм купувал подобни за някакво друго видео, ама не знам дали има точно твойте _________________ Тодор Симеонов.
Захранващи решения за LAN мрежи. |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 21, 2006 16:13 Заглавие: |
|
|
| tropper написа: | | имаше един магазин на Солунска, м/у Витошка и Ботев... оттам съм купувал подобни за някакво друго видео, ама не знам дали има точно твойте |
За KSP (Светла) ли става дума? Там наистина имат много механични части за видеокасетофони. Тел: (02)9515698 |
|
|
 |
|