| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 16, 2004 14:23 Заглавие: TV Panasonic chassisZ5 |
|
|
Колеги,нужна ми е схема на телевизор Panasonic chassisZ5,телевизора е след гръм,при по светли кадри изключва,имам схема,но е с отвратително качество.Пратете схемата на пощата а не във файлообменик/интернета е като костенурка/. _________________ Димитър |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 16, 2004 16:25 Заглавие: |
|
|
Утре сутрин ще ти пратя.Сега не мога да я закача И при мен скороста е под всякаква критика. _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 16, 2004 16:39 Заглавие: |
|
|
Ще съм ти много благодарен,става нещо по АБЛ,трябва да варира около -10v на 1 крак на ТХО,а се изменя до -50 и телевизора изключва,ако имаш идея пиши. _________________ Димитър |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 16, 2004 16:53 Заглавие: |
|
|
От опит знам че излезне ли високо на ABL -a работата не е никак хубава Още повече че това ТХО е много шантаво.Има отделна намотка с отделно изправяне/ вътре в ТХО-то/ само за ABL-а.
P.S. успях да я изпратя.Провери си пощата.
Успех! _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 16, 2004 22:34 Заглавие: |
|
|
Знаеш ли Noel може би не всичко е така лошо/макар че сигурно си прав/,но надеждата умира последна. _________________ Димитър |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 17, 2004 6:24 Заглавие: |
|
|
"От твоята уста в божите уши " дано да си прав    _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
|