| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
dobri_dojeee Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 25, 2006 0:48 Заглавие: Grundig M70-791IDTV 100Hz заключено сервизно |
|
|
На шасито никъде не пише кое шаси е по схема го дават 1881,1851,1821,1892. След смяна на кинескопа иска да се реголира леко влизам в сервизен режим код 8500 правя му настройките давам му with memory ok и нищо не става пак си връща старите настройки.Когато правя баланс на бялото след ок ми дава value not stored-write protect.Има някаква гадна защита дали ще работи с нов дъмп на 27C010. _________________ Човек се учи цял живот |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 25, 2006 1:51 Заглавие: |
|
|
Защитата е на сервизния куплунг - Май левия крак, който е и 7 на паметта - трябва да се даде на маса за да се разреши записа. Разгледай сервизната документация. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Май 25, 2006 10:05 Заглавие: |
|
|
А къде е тази сервизна документация аз я нямам и с търсачката нищо не открих. _________________ Човек се учи цял живот |
|
|
 |
dinko Опитен потребител

Регистриран на: 28 Ное 2005 Мнения: 603 Местожителство: СОФИЯ - СЛИВЕН
|
Пуснато на: Чет Май 25, 2006 13:20 Заглавие: |
|
|
| отзад на телевизора до тунера има сервизен куплунг мисля че беше 6 пина даваш 1 и 5 на късо и тогава му даваш да запомни with memory |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Май 25, 2006 20:40 Заглавие: |
|
|
Да найстина е това 1и5 накъсо тв е готов благодаря на dinko.Закривам темата. _________________ Човек се учи цял живот |
|
|
 |
|