Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Господина Божилов

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Гост

МнениеПуснато на: Съб Май 27, 2006 8:33    Заглавие: Господина Божилов Отговорете с цитат

Първо се извинявам за спамерствотро и модераторите могат да изтрият темата тъй като е пусната от гости касае регистриран потребител.Но поне няколко човека ще я видят и това е достатъчно.
Форума Ви е прекрасен , чета го с удоволствие защото в него има много кадърни хора готови да помогнат дори и на непознат , ще цитирам няколко имена но не искам останалите да се разсърдят , просто не мога всички.дима , РС , Токио Коцев, Ноел , Пампоров , Филипов , това са хора ерудирани и културни с културно отношение към всички.Но има и такива като горенаписаната личност които ...извинете ме развалят общото впечатление.Как няма един пост в който да не се заяжда , да е написан на чист български език , и после да не се нахвърли върху гостите като мен.В кой свят живеем и защо трябва да има толерантно отношение към некултурните а да се заключват гостите.И ако погледнете постовете му...май на всички основния човек и причината за заяжданиците е той.Не оспорвам компетентноста му а начина по който я поднася.
Желая на всички Ви успехи .Форума Ви е прекрасен!
Върнете се в началото
fishev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Перник

МнениеПуснато на: Съб Май 27, 2006 10:19    Заглавие: Отговорете с цитат

Госте не мога да разбера озоблението ти към колегата Божилов но всеки си има право на мнение Анонимноста ти е плюс(или си мислиш че е така )наистина Божилов има интересен начин на изразяване даже и е интерерсен на моменти Ако искаш да те разберем направи си една регистрация за да видим кой си както виждаш повечето учасници тук сме със истинските си имена и посочени градове Ако не ти стиска да излезеш на светло просто замълчи Evil or Very Mad и то завинаги
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
guitman
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Съб Май 27, 2006 10:56    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз също съм негативно настроен към гостите, най вече защото повечето от тях са некомпетентни, неграмотни и нахални. По повод тази тема мисля че има място тук, единствено не прави чест на госта да се крие защото е явно че има acount в този форум. Нямам нищо против Божилов, но мисля че след като е регистриран трябва да поддържата добрата атмосфера във форума. Имам предвид няколко неща, а именно да пише на български език, разбираем за всички българи от който и да е край на страната и да се въздържа от изцепки.
Божилов, не искам да ти ставам враг, още повече че и аз често изпускам нервите си и пиша глупости, но постовете по твой адрес станаха много. Апелирам за по умерено държание! Нищо лично!
Private
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Май 27, 2006 11:02    Заглавие: Отговорете с цитат

Хората се отнасят с теб така, както ти се отнасяш с тях.
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Съб Май 27, 2006 16:50    Заглавие: Отговорете с цитат

Обяснявам на всички гости че анонимни в интернет НЯМА.
Приемам темата като градивна критика и я оставям. Същевременно ще я заключа, защото лични отношения се изразяват посредством лични съобщения (PM), E-mail или други начини. Призовавам гостите да се регистрират за да могат да използват PM (или да си ползват регистрациите ако ги имат).
Ако все пак някой от участниците във форума желае да вземе отношение по повдигнатата дискусия да ми пише на лично да я отключа.

Отварям я по молба на засегната страна, ще призова за културна дискусия.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
G_ANEV
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Съб Май 27, 2006 19:17    Заглавие: Божилов Отговорете с цитат

Благодаря господин Филипов ! Модераторите сте хората който ще решите въпроса за гостите ! Но Моля ви това да стане час по скоро !Защото гостите си позволява да обиждат колеги който доста помагат във форума ! Благодаря ви и приятна вечер !
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
интермаш
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Съб Май 27, 2006 19:40    Заглавие: Не мога да не се изкажа Отговорете с цитат

Колеги,
и засегнати и засягащи, и анонимни, предлагам по полски маниер, да му туриме пепел (попиолова ниедела, ще рече неделя, в която си посипват главите с пепел), разкайват се за всички грехове , молят за прошка - демек извиняват се, но и прощават на другите и...после всичко започва отново - това разбира се в рамките на шегата. Аз лично прощавам на всички, които са ме засегнали и обидили до сега , и същото моля всеки, който аз съм обидил да ми прости.
Може от телевизори да разбирате много повече от мен, но аз със скромния си житейски опит твърдя, че много повече имам житейска мъдрост и толерантност от повечето от Вас тук във форума.
Затова предлагам тази дискусия да продължи само в приятелски дух и извинения.
Само да не стане като на Белоруската гара Laughing (а кой може да каже какво е станало на Белоруската гара?)
Божилов, Вие подбалканците с каква ракия си черпите гостите?
Питам,защото троянци например си имат специална ракия "за гости".
Варят я от захар, в която са разбъркали костилките от сливите.
После слагат в бурето няколко печени сливи и така се получава прочутата троянска сливова! Very Happy Wink Laughing
Питам, защото се каня някой ден да ти гостувам, хем да си взема два-три Пирина и ICC-5.
Савов
послепис: ти да не вземеш пак да ме разбереш на криво и да се ядосаш.
Обяснявам, няма да повтарям - протягам приятелска ръка на всички.
Днес е един хубав ден за форумската демокрация.
Хайде, започвайте.
послепис 2: допълнил съм рецептата за троянската ракия.

Последната промяна е направена от интермаш на Съб Май 27, 2006 22:23; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
old4
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Май 27, 2006 21:59    Заглавие: Отговорете с цитат

fishev написа:
Госте не мога да разбера озоблението ти към колегата Божилов но всеки си има право на мнение Анонимноста ти е плюс(или си мислиш че е така )наистина Божилов има интересен начин на изразяване даже и е интерерсен на моменти Ако искаш да те разберем направи си една регистрация за да видим кой си както виждаш повечето учасници тук сме със истинските си имена и посочени градове Ако не ти стиска да излезеш на светло просто замълчи Evil or Very Mad и то завинаги
От скоро съм във форума но от Божилов съм видял само добро за това съм на мнението на Fishev.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети