| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
nikibol Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Май 25, 2006 16:40 Заглавие: Смущения при радиокасетофон SONY |
|
|
| Преди около 3 мес. си купих радиокасетофон SONY с падащ панел. Оставих на познат да го свърже . След като го свърза нагряваше силно отзад .В последствие спря да работи. Отидох на жичкаджия и той ми каза, че е изгоряло крайното коляно. След смяната му касетофона и радиото заработиха безупречно. След около 1 мес. след като пусна радиото се получаваше ритмично пукане ( и при работещ и при изключен двигател. При промяната на станциите същите много бавно се позиционираха ( чуваше се какъв е пътя до станцията например от 91.2 до 106.5 всички станции се чуваха ). Интересува ме : В какво според вас е проблема, евентуално колко ще струва ремонта, каква е причината за възникването му. Благодаря ви предварително. Мерси. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
gmg_service Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 25, 2006 21:48 Заглавие: re |
|
|
Като за начало може да напишеш модела та да се ориентираме
Или ако ти е нужна схема??? Модела да не е XR-3750? |
|
|
 |
nikibol Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Май 26, 2006 6:23 Заглавие: Re: re |
|
|
| gmg_service написа: | Като за начало може да напишеш модела та да се ориентираме
Или ако ти е нужна схема??? Модела да не е XR-3750? |
Да. Става въпрос за същият модел XR-3750. Омръзна ми да го ремонтирам. Само ремонти, а май ефект никъкав. |
|
|
 |
gmg_service Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 26, 2006 10:23 Заглавие: re |
|
|
Изпратих ти схемата.Поизмери някой друг елемент ,и тогава пиши.И вземи си разреши mail-а.  |
|
|
 |
|