Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

montaz i izhod za mrusna voda na peralnq

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Гост

МнениеПуснато на: Пет Май 26, 2006 10:52    Заглавие: montaz i izhod za mrusna voda na peralnq Отговорете с цитат

zdraveite,

kupih si nova peralnq CROWN i dnes shte mi q dokarat. struva mi se che izvoda za mrusnata voda e napraven prekaleno visoko - po-visoko e ot tozi za chistata i veroqtno shte se nalozi da se opravi. apartamenta e preustroen i vaprosnite izvodi se namirat na bivshata terasa - pokrita i zatvorena s ITONG. mozete li da me posuvetvate kak e nai-dobre da se postupi i koi bi mogul da izvurshi takuv montaz? ima li drugi varianti ako tozi ne e podhodqsht - moze li naprimer v banqta da se montira peralnqta? i kolko visoko moze da e tozi markuch bez da se nalaga da razbivam stenata? Confused
do tozi moment ne sam imala peralnq v tozi apartament i nqmam predstava dali raboti instalaciqta
blagodarq
Върнете се в началото
Kolyo Tsonev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Пет Май 26, 2006 11:37    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
купих си нова пералня CROWN и днес ще ми я докарат. струва ми се че извода за мръсната вода е направен прекалено високо - по-високо е от този за чистата и вероятно ще се наложи да се оправи. апартамента е преустроен и въпросните изводи се намират на бившата тераса - покрита и затворена с ИТОНГ. можете ли да ме посъветвате как е най-добре да се постъпи и кой би могъл да извърши такъв монтаж? има ли други варианти ако този не е подходящ - може ли например в банята да се монтира пералнята? и колко високо може да е този маркуч без да се налага да разбивам стената?
до този момент не съм имала пералня в този апартамент и нямам представа дали работи инсталацията

Края на маркуча за мръсната вода трябва да бъде на височина 60-90 cm , написано е в потребителската инструкция
Ако пералнята е с с електроника,не трябва да се монтира в банята(на влажно) - няма да издържи дълго
Гост

МнениеПуснато на: Пет Май 26, 2006 11:39    Заглавие: Отговорете с цитат

много ви благодаря, извинете за латиницата! значи на място си е сложен... дано да работи Rolling Eyes
Върнете се в началото
bobykafe
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Стара Загора

МнениеПуснато на: Съб Май 27, 2006 7:49    Заглавие: Отговорете с цитат

Ако е ниско, водата ще изтича Idea
Трябва да е по- високо от барабана
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети