| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 29, 2006 17:56 Заглавие: Издирват се работещи транзистори |
|
|
| Колеги откъде в момента мога да купя ИСТИНСКИ РАБОТЕЩИ НЕГРЕЕЩИ BU 808 DF Засега няма да Ви цитирам имена на софииски магазини от коитоп съм купувал зада не ви подвеждам Интересуваме от къде в момента мога да закупя тези транзистори Няма проблем дае и от магазини в страната но да са тествани от колеги Благодаря Ви предварително |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
G_ANEV Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 29, 2006 18:55 Заглавие: транзистори |
|
|
| Фишев напиши магазините да се знае че от ментета ми писна ! |
|
|
 |
danco Опитен потребител

Регистриран на: 13 Ное 2004 Мнения: 985 Местожителство: Бяла Слатина
|
Пуснато на: Пон Май 29, 2006 19:47 Заглавие: |
|
|
Фишев,обади се на твоя градски Вальо,дето живее в София,той ми праща истински. _________________ Skype - danco64 |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 29, 2006 20:06 Заглавие: Re: Издирват се работещи транзистори |
|
|
| fishev написа: | | Колеги откъде в момента мога да купя ИСТИНСКИ РАБОТЕЩИ НЕГРЕЕЩИ BU 808 DF Засега няма да Ви цитирам имена на софииски магазини от коитоп съм купувал зада не ви подвеждам Интересуваме от къде в момента мога да закупя тези транзистори Няма проблем дае и от магазини в страната но да са тествани от колеги Благодаря Ви предварително |
От Роял пробва ли? Тези транзистори ги купувам само от тях и поне досега не съм имал грижи. |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 29, 2006 20:52 Заглавие: |
|
|
Последната партида взех от ASWO и бяха перфектни , в интерес на истината беше преди около месец така , че не мога да гарантирам сегашните какви са. _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 29, 2006 22:10 Заглавие: |
|
|
Партидата им отпреди месец наистина беше хубава, но тези отпреди седмица не са със същия външен вид. Много са им калайдисани изводите като в час по трудово. Не съм ги пробвал още.
Ще преместя темата. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
GOSHO Опитен потребител

Регистриран на: 08 Яну 2004 Мнения: 1450 Местожителство: Варна - с.Тополи
|
Пуснато на: Пон Май 29, 2006 22:35 Заглавие: |
|
|
Старите от АСВО , наистина не грееха изобщо.Но наскоро взимах от там и греят като печка . На мен ми остана още един добър и аз се чудя от къде да ги купувам занапред.  |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 30, 2006 8:52 Заглавие: |
|
|
| Сашо, ако искаш да ти пратя 1-2 да спасиш положението за момента? |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 30, 2006 11:37 Заглавие: |
|
|
Колеги на АСВО не работят долу в вдясно пише228 Греят като печка Роял доскоро нямаха утре ще взема за проба от тях Снощи ми донесоха от Кацарска греят но не толкова много Засега съм оставил едно 11АК30 да се тества ще видим как ще изкара деня Утре ще взема от Роял и ще видим какво става от новата партида Жоре благодаря ти но на мен ми трябват регулярно количества в събота съм сменил два броя вчера един Сега чака още едно 11Ак30 което е за транзисторАбе с една дума м..та си е е...о  |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 30, 2006 14:39 Заглавие: |
|
|
Е, радвам се че имаш работа, като гледам теб и Коцев и се успокоявам  |
|