| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 29, 2006 12:25 Заглавие: Проблем с копчетата на лицевия панел TV Beko |
|
|
| Колеги,имам голям проблем с копчетата на лицевия панел на телевизорите Beko.Това са трите пластмасови копчета,който седят на лицевия панел на Beko и други марки от тяхната порода.Те са два или три чешита;едните са тънки другите по заоблени и са хванати отдзат на една пластмасова планка и са направени така че да се счупят/некачествена пластмаса/Мъчих се да ги лепя,слагах им ламаринки и не става и не става както трябва.Въпросът ми е:някой имал ли е подобен проблем и как го е решил,някой знае ли къде се продават като резервна част,мога ли някъде да си ги поръчам да ми ги изработят.Имам доста с такъв проблем.Става въпрос за количества. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 29, 2006 12:47 Заглавие: |
|
|
| точно същия проблем несъм имал макар че ремонтирам BЕKO и осталите им търговски марки от доста време При теб предполагам че става въпрос за хотел или болница и се работи без дистанционно Като решение мога да ти кажа да смениш самите микробутони със нови с по дълга пластмаса за натискане тя трабва да се покаже през отвора отпред Става малко грубо и грозно но поне сигурно Тези микробутони ще ти станат консуматив Успех |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Май 29, 2006 12:55 Заглавие: |
|
|
| Точно за това става въпрос колега,това което ми предлагаш и аз съм си го мислел но се притеснявам , че така може да пострада платката.Най различни хора го натискат,ако си е в къщи човека по ще си прави сметката какво прави а и клиента иска да му е направено добре. |
|
|
 |
makom Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 29, 2006 13:04 Заглавие: |
|
|
Вземаш парче ширмовка и с поялника върху двете половинки докато залепне добре.Доста пъти съм спасявал по този начин.
Успех. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Май 29, 2006 13:35 Заглавие: |
|
|
| Това за ширмовката е идея,ще опитам,но проблема е когато я няма другата половинка или парче от шиничката.Идеята е добра благодаря ти . |
|
|
 |
vladimir_ki4ev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 29, 2006 20:10 Заглавие: |
|
|
С кит за автомобили от този с полиестерните влакна на боди кутията е зелена та от него стават чудеса формоваш си едно копче заедно с остатъка от оригинала оставяш да изсъхне шлайфаш с пила и шкурка и накрая боя с сребърен бронз и по-добро от ново  |
|
|
 |
plamen petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 29, 2006 21:04 Заглавие: |
|
|
аз пък ги лепя със силикон .Той е еластичен и върши добра работа на това място.Използвам ония който е пръчки ,бързо изстива и не се държи дълго. _________________ Директна връзка Skype-plamenpetrov8281 |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пон Май 29, 2006 21:17 Заглавие: |
|
|
лентичка бяло тенеке от екраните дето е -с поялника нагряваш да влезе в копчето,после да влезе горе в общата рейка и си готов-става бетон -само така ги правя и няма проблем _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
tehnica Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 29, 2006 22:53 Заглавие: Проблем с копчетата на лицевия панел TV Beko |
|
|
| bai_tishan написа: | | лентичка бяло тенеке от екраните дето е -с поялника нагряваш да влезе в копчето,после да влезе горе в общата рейка и си готов-става бетон -само така ги правя и няма проблем | Счупени пластмасови детайли подсигурявам с карфица с изрязани краища и по същия начин нагрявам да влезе в пластмасата. _________________ Всеки транзистор,уважаващ себе си,по време на работа не трябва да позволява да бъде докосван с ръка! |
|
|
 |
|