|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Любител Гост
|
Пуснато на: Сря Авг 18, 2004 7:57 Заглавие: Запис на видеофилм от VHS камера на компютър как ??? |
|
|
| Казаха ми че е възможно. Камерата е Panasoniv NV-VX70EN. Доколкото разбирам от тези неща камерата прави аналогов запис, а в РС-то следва да се преобразува в цифров. Възможно ли е това, какъв хардуер, софтуер трябва да има в РС-то, къде се свързва кабела от камерата и пр. Знам, че качеството няма да е като цифровия запис, но просто съм любопитен да опитам. Благодаря предварително. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
lio Kler Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 18, 2004 11:06 Заглавие: |
|
|
Много просто! Компютърът трябва да има една платка - TV tuner (с която може да се гледа телевизор - струва не повече от 100 лева). Освен вход за антена, платката има и два чинча за аудио и видео сигнал. Вкарваш касетата във видеото, свързваш аудио и видео изхода му с тунера и готово! Може да стане и през изхода за антена на видеото и входа на антената на тунера, ама качеството е по-лошо.
Това е!  |
|
|
 |
Любител Гост
|
Пуснато на: Сря Авг 18, 2004 12:05 Заглавие: До тук ясно но...... |
|
|
| Аз искам и да запиша филма например на диска или на DVD. Трябва ли някаква специална програма и ако да, може ли непосредствено да се записва на DVD ? |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|