| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
tsuko Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 18, 2006 23:10 Заглавие: Търся дистанционно за климатик OSAKA прозоръчен 12-ка |
|
|
Здравейте ,търся дистанционно за климатик Осака 12-ска прозоръчен
ето и снимка на оригиналното: http://tsuko.hit.bg/Upload/Remote%20control.jpg
Интересува ме от къде мога да го закупя такова или негов аналог ,може и да е втора употреба .
Понеже оригиналното му от ново ми правеше номера и вече тотално спря даже и за часовник не може да се използва ...... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
tehnica Опитен потребител

|
|
|
 |
tsuko Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 24, 2006 0:32 Заглавие: |
|
|
Благодаря ти за отговора колега днес намерих КТ-108Q в наше село. Много лесно се програмира в листата с климатиците които поддържа има Sanyo ,a Osaka не фигурира ,но въпреки това стана с код 060.
Е няма програмируем таймер като оригиналното ,но това не е екстра която много ще ми липсва.
Това е снимка на въпросното дистанционно
http://tsuko.hit.bg/Upload/S3700093.jpg |
|
|
 |
tehnica Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 30, 2006 23:04 Заглавие: Търся дистанционно за климатик OSAKA прозоръчен 12-ка |
|
|
| tsuko написа: | Благодаря ти за отговора колега днес намерих КТ-108Q в наше село. Много лесно се програмира в листата с климатиците които поддържа има Sanyo ,a Osaka не фигурира ,но въпреки това стана с код 060.
Е няма програмируем таймер като оригиналното ,но това не е екстра която много ще ми липсва.
Това е снимка на въпросното дистанционно
http://tsuko.hit.bg/Upload/S3700093.jpg | При мен работата стана с универсалното на пилот,а разликата в надписите е защото на климатика са залепили табелка на санио. _________________ Всеки транзистор,уважаващ себе си,по време на работа не трябва да позволява да бъде докосван с ръка! |
|
|
 |
BLV Нов потребител

Регистриран на: 27 Май 2006 Мнения: 2 Местожителство: София,България
|
Пуснато на: Сря Май 31, 2006 6:16 Заглавие: |
|
|
| Предполагам, че и двете марки климатици ползват един и същи принцип на управление (RC5 ili ITT), кодовете са близки и за различните модели е вазможно съвпадение. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 31, 2006 7:00 Заглавие: |
|
|
| BLV написа: | | Предполагам, че и двете марки климатици ползват един и същи принцип на управление (RC5 ili ITT), кодовете са близки и за различните модели е вазможно съвпадение. |
-Никога до сега не съм виждал посочените от теб протоколи да се използват за обмен при климатици - при всяко натискане на бутон при климатиците се предава "плилично" количество информация, а въпросните протоколи са твърде "кратки" за да могат да се справят с подобна задача!
-"Кодовете" не могат да бъдат близки! Кода е такъв, какъвто е, нали за това е код? Съвсем друг е въпроса, когато се използва един и същи протокол на обмен как се интерпретират различните команди (кодове). |
|
|
 |
|