| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
martins Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 08, 2006 13:23 Заглавие: Cd-то шуми от кво може да е |
|
|
| Значи попадна ми едно CD /куче марка е де/. Имам следния проблем. Като е на CD се чува някакъв шум който прилича на искривен сигнал, но се чува едвам едвам. От кво може да е тва, какво му е изгоряло? Мерси предварително. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dido Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 08, 2006 14:42 Заглавие: Re: Cd-то шуми от кво може да е |
|
|
| martins написа: | | Значи попадна ми едно CD /куче марка е де/. Имам следния проблем. Като е на CD се чува някакъв шум който прилича на искривен сигнал, но се чува едвам едвам. От кво може да е тва, какво му е изгоряло? Мерси предварително. |
Гледай сега пич първо уточни кое се чува едвам едвам, звукът от сд-то или шумът. В режим радио как се държи има ли го този шум? Ако е шум тип бучене може да се дължи на недобре филтрация на захр. напрежение. Обикновенно сд-тата тип куча марка немат никаква филтрация. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Авг 08, 2006 15:15 Заглавие: |
|
|
| Не е шум от захранването. Струва ми се че се получава някакъв шум от въртенето на диска на CD-то. На радио го няма. Музиката си се чува но има някъв шум който не се увеличава с увеличаване на звука. Някво шумене но не е постоянно. |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 09, 2006 0:53 Заглавие: |
|
|
| Anonymous написа: | | Не е шум от захранването. Струва ми се че се получава някакъв шум от въртенето на диска на CD-то. На радио го няма. Музиката си се чува но има някъв шум който не се увеличава с увеличаване на звука. Някво шумене но не е постоянно. |
Най-вероятно дразнещия шум идва от шпиндел мотора, нормално за евтино CD. |
|
|
 |
|