| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Acunga` Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 08, 2006 16:43 Заглавие: RQ:Трябва ми трансформатор 110 - 220 50-60hz |
|
|
| Айде моля ви кажете ми от къде да си купя такова нещо.Ще ми трябва в америка като си змема някой уреди като бръсначка, зареждачка от бълария. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
tropper Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 08, 2006 16:54 Заглавие: |
|
|
Има по магазините такива трансформатори, но те не променят честотата. Има и такива преобразуватели, които я променят, но са много скъпи. Първи потърси документация на уредите, които ще ползваш, дало могат да работят на 60Хц. Обикновено, ако няма двигатели, или двигателите са правотокови, няма проблем. Виж за самобръсначка сериозно те съветвам да разбереш, дали работи на 60Хц. _________________ Тодор Симеонов.
Захранващи решения за LAN мрежи. |
|
|
 |
Acunga` Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 08, 2006 17:04 Заглавие: |
|
|
Неам документи, ще пробвам на место.Предпочитам да пробвам отколкото направо да си купя нови в Амрика.Е кажи ми адреса на НЯКОИ такъв магазин, защото аз ходих в един за батерии и нямаха такова нещо друг не знам.Или линк ако има.
ПС:Аз тоя сайт по нета го намерих |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
|
|
 |
Acunga` Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 08, 2006 17:21 Заглавие: |
|
|
Добре, мерси, а колко вата ще ми е машинката за бръснене, нема да надвишава 50 W ili 150w?Щото тя е единствената изискваща повече вати
ПС:ааа, ебаси то няма в момента...пише ми че съм поръчал изчерпено количество а нацвъках един от 10, от 12 и от 3 лева..Ужас |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 08, 2006 17:39 Заглавие: |
|
|
| Acunga` написа: | | ... а колко вата ще ми е машинката за бръснене, нема да надвишава 50 W ili 150w? |
А случайно да знаеш кой номер обувки нося?
На самата машинка би трябвало да пише нещо по въпроса, но 200Вт би трябвало да са ти повече от достатъчно с приличен запас.
Има и телефони - звънни и питай, не разчитай, че инфото на сайта е актуално. |
|
|
 |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 08, 2006 18:47 Заглавие: |
|
|
И е много интересно как ще прекараш през митница такива устройства... Те са тъпи тежки предмети-машини за убиване  |
|
|
 |
Acunga` Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 08, 2006 19:34 Заглавие: |
|
|
Ахаха.Ами аз са направих неква поръчка ма май ше избъхтя аз до магазина. Па те ако искат да ме намерят муахаха |
|
|
 |
|