| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
stiyan stoikov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 09, 2006 16:46 Заглавие: Фунай МК8 |
|
|
| Отново фунай.На хор.черта.Смених АН5512 и апаратът работе 2 дни и пак се скапа схемата.Поставих КА2131.Между двете смени поне стотина пъти го пусках без схема да видя как е захранването защото имам усещането че при пускане се скапва.Напрежение 27в.И новата схема дефектира.Идеи и предложения.Благодаря. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 09, 2006 17:28 Заглавие: |
|
|
Гори от С507 100мкф.Смени го ако не си. _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 09, 2006 20:19 Заглавие: |
|
|
Ако съвета на коцев,не помогне,проследете веригата на 115 волта към оптрона,често има по нея студени спойки,а така също обърнете внинание на веригите около оптрона /в първичната и във вторичната му страна/. _________________ Димитър |
|
|
 |
weso Опитен потребител

Регистриран на: 02 Май 2004 Мнения: 297 Местожителство: БОТЕВГРАД, Skype:wesogeo
|
Пуснато на: Съб Юни 10, 2006 23:14 Заглавие: |
|
|
| Или самият оптрон както и да не се получава допълнителна хармонична от лоша филтрация която да предизвиква покачване на честотата на тхото от някяво самовъзбуждане респективно от това се вдига и вторичното напрежение и гори схемата а и да не би и самото ТХО да има проблем за да се получи това.27В е май височко за тази схема. По скоро трябва да е 22-24В |
|
|
 |
ivan dimitrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 11, 2006 8:03 Заглавие: |
|
|
Ако не е нищо от горепосоченото то трябва да е С то м/у КЕ на крайния.Няколко пъти съм имал случай да си променят капацитета -ако е от кафевите и при стискане с пръсти поддава той е. Извинявам се не гледах схема.Щом се захранва от импулсното това дето съм го писал няма връзка. 
Последната промяна е направена от ivan dimitrov на Нед Юни 11, 2006 8:23; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
stiyan stoikov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 11, 2006 8:11 Заглавие: |
|
|
| На 8-те ВО-то се храни от захранването а по схемата която имам пише 28в.За С-тата ще проверя утре и ще пиша какъв е ефекта. |
|
|
 |
|