| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 12, 2006 14:25 Заглавие: Panasonic TX-21JT2 |
|
|
Телевизора работи и се управлява, но няма хоризонтална и вертикална синхронизация.
Според мен е от процесора (TDA9361PS/N2/4I1017), има ли начин да се "излъже" да поработи още малко, или ще трябва да го сменям? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
yosko_1 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 12, 2006 18:54 Заглавие: |
|
|
скоро сменявах на CROWN, нямаше вертикална синхронизация. от кацарски за 25лв. работеща. _________________ Skype-yosko_1 |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 12, 2006 19:02 Заглавие: |
|
|
| yosko_1 написа: | | скоро сменявах на CROWN, нямаше вертикална синхронизация. от кацарски за 25лв. работеща. | Като сложиш Кроунския на Панасоника и ще стане едно голямо НИЩО Що не вземеш да попрочетеш за тези процесори и тогава давай мъдри съвети или трупаш безмислени мнения |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 12, 2006 19:21 Заглавие: |
|
|
| fishev написа: | | yosko_1 написа: | | скоро сменявах на CROWN, нямаше вертикална синхронизация. от кацарски за 25лв. работеща. | Като сложиш Кроунския на Панасоника и ще стане едно голямо НИЩО Що не вземеш да попрочетеш за тези процесори и тогава давай мъдри съвети или трупаш безмислени мнения |
Точно така е, телевизорите са доста по-различни от останалите, затова очаквам мнение от колега, който ги познава повече от мен. |
|
|
 |
yosko_1 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 12, 2006 20:10 Заглавие: |
|
|
гн. Fishev не съм писал да слага кроунския на панасоника, човека пита за синхронизация и ясно е написал версията на процесора който трябва да смени, не съм писал че е същия. _________________ Skype-yosko_1 |
|
|
 |
Yordanov Опитен потребител

Регистриран на: 10 Май 2005 Мнения: 328 Местожителство: Botswana,Gaborone
|
Пуснато на: Пон Юни 12, 2006 21:52 Заглавие: |
|
|
[Eдно е сигурно за тези проц,излъгването е смяна с нов!] _________________ И когато всичко си загубил, все пак остава бъдещето!!! |
|
|
 |
|