| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
naasko Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 12, 2006 15:57 Заглавие: Моля ви за помощ |
|
|
Здравейте вчера си купих 29 ка телевизор LG с кинескоп на SAMSUNG, но като го занесох в къщи бях ужасен от образа. Не можех да го преценя в магазина понеже имаше само новини. Модела е RE-29FB55RH. Та проблема е, че по хоризонталата има едно много неприятно дишане и фокуса е доста лош а също така в двата края доста лилавее особено като е на син фон.Не се маха дори с вграденото размагнетизирване.
Според вас дали е до бройка или е такава цялата партида. Купен е от технополис и моля ви кажете ми какво да гледам за да не се получи така и с другия ако ми го сменят и другото което е ако не се намери от тази марка с по добри параметри на кои друг модел да наблегна до 500 лева. Много ви благодаря предварително за съветите понеже направо се разболях, събирам пари толкова време и накрая се оказа невероятен боклук |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
yosko_1 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 12, 2006 19:08 Заглавие: |
|
|
опитай да ти го сменят и гледай другия поне малко да е по добре. а до 500лв. 29 инчов TV добър едва ли.... _________________ Skype-yosko_1 |
|
|
 |
nankov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 13, 2006 7:28 Заглавие: |
|
|
| yosko_1 написа: | | опитай да ти го сменят и гледай другия поне малко да е по добре. а до 500лв. 29 инчов TV добър едва ли.... |
Ако търговците спазват " Закона за защита на потребителите" който е в сила от 10.06.2006 година, при направена рекламация от страна на клиента са длъжни да го сменят, ако наистина има проблем. _________________ Има 101 причини да се гордея че съм Българин |
|
|
 |
|