| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
LesHper Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 11, 2006 20:33 Заглавие: Имам проблем със дъно WinFast |
|
|
| Колеги, Здравейте. Преди известно време шефа ми си купи компютър и след известно време на работа нешо спря да работи - не пали. Носихме го на сервиза защото беше в гаранция но от там казаха че е токов удар и не го поправиха. От някъде дочух че поврердата не е много сложна (някой стабилизатор, диод или кондензатор) обаче не разбирам много от компютърен хардуер и за това не смея да барам на сляпо. Та молбата ми е ако някои е имал подобен проблем и го е преодолял да сподели защото не искам да го хвърлям а да го вкарам отново в употреба. Предварително благодаря. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 11, 2006 20:36 Заглавие: |
|
|
При така зададен въпрос, не остава нищо друго освен темата да замине в говорилнята.
А там се опитай да обясниш поне за какво дъно става дума или питай пак там откъдето си чул това: | Цитат: | | От някъде дочух че поврердата не е много сложна (някой стабилизатор, диод или кондензатор) |
|
|
|
 |
LesHper Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 12, 2006 1:13 Заглавие: |
|
|
| Проблема е там че не иска да се включва. Каква повече информация искаш да дам. кажи му WinFast и не го обиждай повече. Аз си мисля че схемите за включването или там каквото е на този тип дъна са сходни. Ако е толкова наложително утре ще погледна какво е дъното и ще напиша. |
|
|
 |
harleybg Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 12, 2006 11:26 Заглавие: |
|
|
| А в сервиза какво ти казаха точно? Че захранването само си е отишло или и самото дъно? |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Юни 12, 2006 11:52 Заглавие: |
|
|
| Само дъното ми казаха че е замонало обаче било от токов удар и отказаха да го оправят. |
|
|
 |
tropper Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 12, 2006 16:54 Заглавие: |
|
|
Изключи захранването от всичко останало и пробвай да го запуснеш ръчно - зелен към маса. Ако тръгне - премери напреженията, ако са в норма (5% примерно), значи захранването работи.
А в дъното много се съмнявам проблема да "не е много сложен", особено след като така са ти отказали сервиза...
за сервиз си според мен. _________________ Тодор Симеонов.
Захранващи решения за LAN мрежи. |
|
|
 |
|