|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
emo-evropa Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 13, 2006 19:38 Заглавие: NEO TV2151TXF |
|
|
SH. PX20025....5C.Състав;TDA9351PS,тунер TCL79107D5B3 2K4 501. От мълния беше изпогорял бая. Захранване,ценери за 5,1 и 3,3в ,процесор,тунер. Имам друго шаси под друг номер,но апсолютно същото разположение и номерация на елементите.Процесора е 9381... тунера TCL9908D5B3 2K3 514 \ Памет на него нямам-извадил съм я /.Та като поставих на изгорялото шаси процесора и тунера-телевизора не разделя обхватите,а повтаря програмите и на метров и дециметров обхват. И въпреки,че смених приемника дист. не работи.Така се държи със всички дъмпове,които имам за НЕО.И дори без памет пак се държи по същият начин.На схемата при процесора са дадени и трите жерсии 9351..61..81. Моля за мнения и съвети от колегите,които имат повече опит с тези телевизори. ИСКАХМЕ МЪЛНИЯ ЕТО НИ МЪЛНИЯ  _________________
 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
R_ARENA Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 13, 2006 19:51 Заглавие: Re: NEO TV2151TXF |
|
|
| emo-evropa написа: | SH. PX20025....5C.Състав;TDA9351PS,тунер TCL79107D5B3 2K4 501. От мълния беше изпогорял бая. Захранване,ценери за 5,1 и 3,3в ,процесор,тунер. Имам друго шаси под друг номер,но апсолютно същото разположение и номерация на елементите.Процесора е 9381... тунера TCL9908D5B3 2K3 514 \ Памет на него нямам-извадил съм я /.Та като поставих на изгорялото шаси процесора и тунера-телевизора не разделя обхватите,а повтаря програмите и на метров и дециметров обхват. И въпреки,че смених приемника дист. не работи.Така се държи със всички дъмпове,които имам за НЕО.И дори без памет пак се държи по същият начин.На схемата при процесора са дадени и трите жерсии 9351..61..81. Моля за мнения и съвети от колегите,които имат повече опит с тези телевизори. ИСКАХМЕ МЪЛНИЯ ЕТО НИ МЪЛНИЯ  |
Здравей колега,
Проблема ти не е в приемника просто процесора който си слойил и RC не съвпадат,Процесорите TDA93XX серия са програмируеми всяка марка използва различли записи,
Предполагам че върху процесора има лепенка с надпис NTDA9351-3NB (NA) или NTDA9351-33NC
това са версиите не може да се заменят с други,или трябва да смениш дистанционното,
а за проблема с обхватите трабва да промениш една настройка от сервизното "band -2"
Uspeh _________________ Моля посетете ТОЗИ ФОРУМ http://forum.procom-vd.com
Предварително ви благодаря
ProCom VD - JONIKS-SERVIZ Forum
ProCom VD Ltd. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|