Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ НАШИТЕ И РУСКИТЕ ФОРУМИ
Иди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
old4
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Юни 12, 2006 22:19    Заглавие: КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ НАШИТЕ И РУСКИТЕ ФОРУМИ Отговорете с цитат

Аз специално виждам голяма разлика и тя е ХОРАТА СИ ПОМАГАТ И НЕ СИ КРИЯТ МАЙСТОРЛЪКА.Всеки от нас смуче информация от тях безплатно така ли е?А ние?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
интермаш
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Юни 12, 2006 22:42    Заглавие: За разликата Отговорете с цитат

Разликата - както казва народа - е от небето до земята, разбира се в полза на руските. И не само руските - вижте полските, чехските. Колкото и да не знаеш езика, все нещо ще разбереш - ще разбереш за онази Солидарност, която за съжаление липсва в повечето от нашите родаци.Виж какво става в държавата ни и не питай за форума.
Върнете се в началото
old4
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Юни 12, 2006 22:54    Заглавие: Re: За разликата Отговорете с цитат

интермаш написа:
Разликата - както казва народа - е от небето до земята, разбира се в полза на руските. И не само руските - вижте полските, чехските. Колкото и да не знаеш езика, все нещо ще разбереш - ще разбереш за онази Солидарност, която за съжаление липсва в повечето от нашите родаци.Виж какво става в държавата ни и не питай за форума.
Форума си е до бър и на място но другарите??? Laughing
Върнете се в началото
Emil Evtimov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Юни 12, 2006 23:09    Заглавие: Re: КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ НАШИТЕ И РУСКИТЕ ФОРУМИ Отговорете с цитат

old4 написа:
Аз специално виждам голяма разлика и тя е ХОРАТА СИ ПОМАГАТ И НЕ СИ КРИЯТ МАЙСТОРЛЪКА.Всеки от нас смуче информация от тях безплатно така ли е?А ние?

Няма смисъл да си криеме майсторлъка . Даваш на някой акъл ,пък той ако не може да възприеме си е негов проблем ...Тогава го насочваме към сервиз . Smile
За смученето на информация не съм много съгласен . И аз на много Руснаци съм помогнал ,както и те на мен . Smile
А предимството им е че са много ,много народ ...Все някой се намира да знае как и да помогне Smile Иначе разлика няма ... Rolling Eyes
old4
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Юни 12, 2006 23:18    Заглавие: Re: КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ НАШИТЕ И РУСКИТЕ ФОРУМИ Отговорете с цитат

Emil Evtimov написа:
old4 написа:

Няма смисъл да си криеме майсторлъка . Даваш на някой акъл ,пък той ако не може да възприеме си е негов проблем ...Тогава го насочваме към сервиз . Smile
За смученето на информация не съм много съгласен . И аз на много Руснаци съм помогнал ,както и те на мен . Smile
А предимството им е че са много ,много народ ...Все някой се намира да знае как и да помогне Smile Иначе разлика няма ... Rolling Eyes
Да на нас оправданието ни е че сме малко ама сме много ВЕЛИКИ нали?
Апропо от къде ги претижаваме всички схеми???????
Върнете се в началото
Emil Evtimov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Юни 12, 2006 23:22    Заглавие: Re: КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ НАШИТЕ И РУСКИТЕ ФОРУМИ Отговорете с цитат

old4 написа:
Да на нас оправданието ни е че сме малко ама сме много ВЕЛИКИ нали?

Не съм казал подобно нещо ...Горе долу сме си като Руснаците ,ама те са много,много повече . Smile
old4
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Юни 12, 2006 23:27    Заглавие: Отговорете с цитат

Малкото сплотени са повече от многото разделени Laughing Laughing Laughing но не сме пораснали за това Evil or Very Mad така ли е???
Върнете се в началото
Emil Evtimov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Юни 12, 2006 23:39    Заглавие: Отговорете с цитат

Сетих се за една съществена разлика - правилата !
1.Гости нямат право да се изказват в спец. разделите !
2.Не регистрирани участници нямат право да теглят схеми и т.н.
3.Всеки регистриран участник има право да качва схеми - например : http://www.monitor.net.ru/forum/ctx-pr711fl-download-4584.html ,а тук ако искам да кача схема къде да я кача ?
Smile
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Юни 13, 2006 7:02    Заглавие: Отговорете с цитат

Emil Evtimov написа:
.... ,а тук ако искам да кача схема къде да я кача ?

Е няма що Shocked
А това http://www.eserviceinfo.com/ за какво е?
Освен да се тегли, може и да се качва.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
guitman
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Вто Юни 13, 2006 7:03    Заглавие: Отговорете с цитат

Emil Evtimov написа:
а тук ако искам да кача схема къде да я кача ?
Smile
http://www.eserviceinfo.com/
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща
Страница 1 от 4

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети