| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 12, 2006 22:19 Заглавие: КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ НАШИТЕ И РУСКИТЕ ФОРУМИ |
|
|
| Аз специално виждам голяма разлика и тя е ХОРАТА СИ ПОМАГАТ И НЕ СИ КРИЯТ МАЙСТОРЛЪКА.Всеки от нас смуче информация от тях безплатно така ли е?А ние? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
интермаш Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 12, 2006 22:42 Заглавие: За разликата |
|
|
| Разликата - както казва народа - е от небето до земята, разбира се в полза на руските. И не само руските - вижте полските, чехските. Колкото и да не знаеш езика, все нещо ще разбереш - ще разбереш за онази Солидарност, която за съжаление липсва в повечето от нашите родаци.Виж какво става в държавата ни и не питай за форума. |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 12, 2006 22:54 Заглавие: Re: За разликата |
|
|
| интермаш написа: | | Разликата - както казва народа - е от небето до земята, разбира се в полза на руските. И не само руските - вижте полските, чехските. Колкото и да не знаеш езика, все нещо ще разбереш - ще разбереш за онази Солидарност, която за съжаление липсва в повечето от нашите родаци.Виж какво става в държавата ни и не питай за форума. | Форума си е до бър и на място но другарите???  |
|
|
 |
Emil Evtimov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 12, 2006 23:09 Заглавие: Re: КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ НАШИТЕ И РУСКИТЕ ФОРУМИ |
|
|
| old4 написа: | | Аз специално виждам голяма разлика и тя е ХОРАТА СИ ПОМАГАТ И НЕ СИ КРИЯТ МАЙСТОРЛЪКА.Всеки от нас смуче информация от тях безплатно така ли е?А ние? |
Няма смисъл да си криеме майсторлъка . Даваш на някой акъл ,пък той ако не може да възприеме си е негов проблем ...Тогава го насочваме към сервиз .
За смученето на информация не съм много съгласен . И аз на много Руснаци съм помогнал ,както и те на мен .
А предимството им е че са много ,много народ ...Все някой се намира да знае как и да помогне Иначе разлика няма ...  _________________ Когато гледам , виждам !!! |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 12, 2006 23:18 Заглавие: Re: КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ НАШИТЕ И РУСКИТЕ ФОРУМИ |
|
|
| Emil Evtimov написа: | | old4 написа: | | Аз специално виждам голяма разлика и тя е ХОРАТА СИ ПОМАГАТ И НЕ СИ КРИЯТ МАЙСТОРЛЪКА.Всеки от нас смуче информация от тях безплатно така ли е?А ние? |
Няма смисъл да си криеме майсторлъка . Даваш на някой акъл ,пък той ако не може да възприеме си е негов проблем ...Тогава го насочваме към сервиз .
За смученето на информация не съм много съгласен . И аз на много Руснаци съм помогнал ,както и те на мен .
А предимството им е че са много ,много народ ...Все някой се намира да знае как и да помогне Иначе разлика няма ...  | Да на нас оправданието ни е че сме малко ама сме много ВЕЛИКИ нали?
Апропо от къде ги претижаваме всички схеми??????? |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Юни 12, 2006 23:22 Заглавие: Re: КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ НАШИТЕ И РУСКИТЕ ФОРУМИ |
|
|
| old4 написа: | | Да на нас оправданието ни е че сме малко ама сме много ВЕЛИКИ нали? |
Не съм казал подобно нещо ...Горе долу сме си като Руснаците ,ама те са много,много повече .  _________________ Когато гледам , виждам !!! |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 12, 2006 23:27 Заглавие: |
|
|
Малкото сплотени са повече от многото разделени но не сме пораснали за това така ли е??? |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Юни 12, 2006 23:39 Заглавие: |
|
|
Сетих се за една съществена разлика - правилата !
1.Гости нямат право да се изказват в спец. разделите !
2.Не регистрирани участници нямат право да теглят схеми и т.н.
3.Всеки регистриран участник има право да качва схеми - например : http://www.monitor.net.ru/forum/ctx-pr711fl-download-4584.html ,а тук ако искам да кача схема къде да я кача ?
 _________________ Когато гледам , виждам !!! |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 13, 2006 7:02 Заглавие: |
|
|
| Emil Evtimov написа: | | .... ,а тук ако искам да кача схема къде да я кача ? |
Е няма що
А това http://www.eserviceinfo.com/ за какво е?
Освен да се тегли, може и да се качва. |
|
|
 |
guitman Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 13, 2006 7:03 Заглавие: |
|
|
| Emil Evtimov написа: | а тук ако искам да кача схема къде да я кача ?
 | http://www.eserviceinfo.com/ _________________ home studio |
|
|
 |
|