| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
TDA Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 15, 2006 8:00 Заглавие: как да свържа потенциометър? |
|
|
| значи искам да кажа че масата за потенциометъра незнам от къде да я взема аз съм с еднополярен трафф и после си правя изкувствена средна то4ка единия край на трафа влиза в греца и от там излизат + и - а другия край (който не минава през грец отива в кита) от него ли трябва д асе вземе маса или от - са който излиза от греца? и ако може някой да драсне на бързо една схемичка как се вързва изцяло че д ами стане ясно |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
vlad_o Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 15, 2006 8:46 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | значи искам да кажа че масата за потенциометъра незнам от къде да я взема аз съм с еднополярен трафф и после си правя изкувствена средна то4ка единия край на трафа влиза в греца и от там излизат + и - а другия край (който не минава през грец отива в кита) от него ли трябва д асе вземе маса или от - са който излиза от греца? и ако може някой да драсне на бързо една схемичка как се вързва изцяло че д ами стане ясно |
За какво става въпрос?Не разбрах! _________________ ДЕИСТВАЙ СМЕЛО И СМАХНАТО
SKYPE vvvlado53 |
|
|
 |
TDA Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 15, 2006 8:50 Заглавие: |
|
|
| ами че самата маса ще идва не минала през грец аз сега пробвах но не става нищо не се чува както и да е завъртяно незнам защо на потенциометъра пише 100к за 100W усилвател!!! |
|
|
 |
TDA Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 15, 2006 9:26 Заглавие: |
|
|
| може ли да съм объркал + и - на входа на сигнала незнам дали има значение но... |
|
|
 |
Стенли Гост
|
Пуснато на: Чет Юни 15, 2006 14:09 Заглавие: |
|
|
| Абе поясни за какво точно става въпрос, какъв е този потенциометър 100 к, къде го слагаш ? Какво изобщо искаш да направиш, какъв е този "еднополярен траф". Какъв е този кит ? |
|
|
 |
darkyp Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 19, 2006 15:32 Заглавие: |
|
|
| абе за...те. аматьори с извинение... |
|
|
 |
rudiem Активен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 25, 2006 2:38 Заглавие: |
|
|
| Захранващата маса няма нищо общо с тази, която има сигнала. От източника на сигнал имаш + и -, които се свързват усспоредно на потенциометъра, и от средния крак се пуска кабел до + на входа на усилвателя, а - се взема от минуса на потенциометъра. |
|
|
 |
|