|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 21, 2006 15:42 Заглавие: Проблем с цифров SHARP |
|
|
Модел DV7001 -демек старото шаси с вертикалната платка с цифровите чипове от серията Дигит 3000.Изображението е на "артефакти"-едри груби точки,нещо подобно на снеговалеж но по-едро-трудно е за обяснение ,а сега в момента нямам и с кво да го снимам.Изображението е напълно разбираемо,дори едва ли не може да се гледа въпреки че леко бие на негатив едно такова.
Дефекта прилича,като когато има дефект във някоя от легналите
памети с многото крака (памет на поле или памет на
на изображението се наричат) във стохерцов телевизор-сещате ли се??
Чудя се с кво да почна DPU,DTI или VCU.Според вас?Преди години съм му сменял VCU и дося си го гледаха хорицата.OSD е ОК,с изправна цифрова платkа-работи ОК. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните!
Последната промяна е направена от Bojilov на Съб Юли 19, 2008 10:54; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bamze Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 21, 2006 16:16 Заглавие: |
|
|
В много от случайте ако бие на негатив се оказва VCU.Има ли откъде да се купи това VCU? _________________ Иво Банов |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Юни 21, 2006 16:29 Заглавие: |
|
|
Чипове имам сега го занесах на един колега-ГСМ-техник дето е по-добър от мене в ръцете с топлия въздух,че на мен не ми се рискува да оплеща платката,лошото е че не бива да греша-иска всеки монтаж демонтаж да му го заплащам инак ги прави перфектно.
И аз към VCU се насочих ама преди 2-3 години му горя и кой знае колко не е бачкал,та и новия ли да се е скапал зо толкоз време?Еба ли го-засега заложих на VCU утре ша кажа резултат,лошото е че ако не е-следва нов-и пари назад и въобще-кофти раота! _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Юни 24, 2006 10:16 Заглавие: |
|
|
PVPU излезе че е опукало.
Коцев,ако ти покажа платката със всички smd чипове сменени и прехвърлени на цокли ще се убедиш,че всички Шарпове стават,ама трябва да си много много много,страшно много инат!
Закривам темата. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|