| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
sv_shady Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 23, 2006 22:45 Заглавие: Начинаещ |
|
|
| Видях всички теми за начинаещи, но навсякъде все някви линкове дето не са валидни вече, за това пиша нова тема.Аз съм абсолютно начинаещ и искам ако може някой да ми препоръча, книга ако може на български, ако не и на англииски, но ако може да не е интернетска.При вас ми е последната надежда, къде ли не питах, но от никъде помощ. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
andrey1988 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 24, 2006 8:00 Заглавие: |
|
|
Тази с която аз съм започнал и много ми е помогнала е "Христоматия за радиолюбителя" от В.А. Бурлянд , има я преведена на български .
Ако я намериш мисля че и на теб ще свърши много добра работа.
Успех във всички бъдещи начинания !!! |
|
|
 |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Съб Юни 24, 2006 8:40 Заглавие: |
|
|
Полупроводникова техника на Шишков и "Промишлена електроника"-това е учебник за техникумите- оцветен е лилаво- виолетово отвън. _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
|
 |
clever Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 24, 2006 20:29 Заглавие: |
|
|
10x на всички помогнали. Утре май ще убикалям за литература и след като си подчертая най-важното и го прочета още веднъж май ще фана да зглобя някое по просто усилвателче. Мечта ми беше  _________________ http://www.clever-bg.com/
Професионален уеб дизайн, изгодни цени |
|
|
 |
showMANiak Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 24, 2006 22:38 Заглавие: |
|
|
| clever написа: | 10x на всички помогнали. Утре май ще убикалям за литература и след като си подчертая най-важното и го прочета още веднъж май ще фана да зглобя някое по - просто усилвателче. Мечта ми беше  |
Погледни и за някой учебник по български  _________________ Може и да бъркам..... |
|
|
 |
|